Τα χρώματα άλλης χώρας θα εκπροσωπήσει η Ελένη Φουρέιρα στη φετινή Eurovision, όπως φημολογείται.

Η Ελένη Φουρέιρα φέρεται να είναι κοντά στο διακαή πόθο της να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αλλά ως απεσταλμένη διαφορετικής χώρας και όχι της Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεοπτικής εκπομπής «Το Πρωινό», οι ιθύνοντες της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης, του ΡΙΚ, βρίσκονται σε συζητήσεις με την εκρηκτική τραγουδίστρια προκειμένου να εκπροσωπήσει το «νησί της Αφροδίτης» στη φετινή Eurovision.

Οι φήμες υποστήριζαν ότι οι Κύπριοι είχαν βολιδοσκοπήσει την Έλενα Παπαρίζου για το ενδεχόμενο να διαγωνιστεί με την κυπριακή αποστολή, όμως μετά την αρνητική απάντηση που -λέγεται ότι- έλαβαν, στράφηκαν στη συνονόματη Ελένη Φουρέιρα.

Όπως μετέφερε το πάνελ της πρωινής εκπομπής, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι ένα βήμα πριν την οριστική επίτευξη, αφού απομένει ένα ακόμα ραντεβού πριν ανακοινωθεί επίσημα η είδηση.

Το φθινόπωρο, η Ελένη Φουρέιρα είχε αποκαλύψει ότι είχε καταθέσει πρόταση στην ΕΡΤ ώστε να πάρει «πράσινο φως» για τον ελληνικό τελικό της Eurovision, όμως οι συγκυρίες δεν την ευνόησαν, αφού το κρατικό κανάλι είχε θέσει διαφορετικές προδιαγραφές.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους τότε, είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να προσπαθήσει ξανά να συμμετάσχει στη Eurovision: «Δε νομίζω να ξαναστείλω. Δύσκολα πια», ανέφερε. Τουλάχιστον με την Ελλάδα, αφού η ευκαιρία ίσως της δοθεί από την Κύπρο.

Ο 63ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας στις 8, 10 και 12 Μαΐου 2018.

Η «Βασίλισσα» Ελένη Φουρέιρα σε νέο single
που ξεχωρίζει και ένα εκρηκτικό video clip

Ελένη Φουρέιρα - Βασίλισσα (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας