Νέα εκρηκτική εμφάνιση από την Ελένη Φουρέιρα στην Ευρώπη.

Η Στοκχόλμη ήταν ο επόμενος σταθμός της sold out ευρωπαϊκής περιοδείας της Ελένης Φουρέιρα, που συνεχίζει να βάζει «Fuego» με τις εμφανίσεις της και να γνωρίζει θερμή υποδοχή από το κοινό.

Η «βασίλισσα» της ελληνικής pop σκηνής ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που ανέβηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη σκηνή του «Europride», της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής εκδήλωσης για την ΛΟΑΤ κοινότητα που διεξάγεται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της Ευρώπης.

Οι χιλιάδες θεατές που είχαν συγκεντρωθεί στο «Östermalms IP», το χώρο όπου έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1912, υποδέχθηκαν θερμά την Ελένη Φουρέιρα, μετά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη και την απονομή χρυσού δίσκου για το «Fuego» στην Ισπανία.

Εκείνη, ερμήνευσε και χόρεψε το «Fuego» με το μοναδικό της τρόπο, ενώ τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη, τόσο στην Eurovision, όπου η Σουηδία έδωσε το 12άρι της στην Κύπρο, όσο και στη συνέχεια.

Την ίδια ώρα, το video clip του νέου της τραγουδιού «Caramela», το οποίο «ντύνει» μουσικά τη νέα ταινία «Αιγαίο SOS» του Πιέρρου Ανδρακάκου, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στο YouTube:

Μέσα σε περίπου 48 ώρες από την κυκλοφορία του, ξεπέρασε τις 400.000 προβολές, ενώ βρίσκεται στο  Top 5 των τάσεων και, μάλιστα, είναι το μοναδικό ελληνικό μουσικό video στα πρώτα δέκα της κατάταξης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας