Το νέο τραγούδι του A.M. SNiPER, όπου συμβάλλει η Ελένη Φουρέιρα και ο Afro B, αποκτά εικόνα.

Η Ελένη Φουρέιρα ανοίγει «φτερά» με μία διεθνή συνάντηση.

Η εκρηκτική «Queen F.», με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της, συνεργάζεται με τον Βρετανό (κυπριακής καταγωγής) A.M. SNiPER σε ένα άκρως ερωτικό τραγούδι με τίτλο «Send For Me» που έχει γίνει ήδη επιτυχία και συμμετέχει και ο Afro B.

Κάνοντας την πρεμιέρα του στο «BBC Radio», το μεγαλύτερο ραδιοφωνικό δίκτυο στον κόσμο, το τραγούδι έχει ήδη κερδίσει τη θέση του στα charts πέντε χωρών: Της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ιρλανδίας, της Ελβετίας και της Τσεχίας, ανάμεσα στα Top 50 του Spotify.

Από την ημέρα της κυκλοφορίας του, στις αρχές Ιουλίου, έως τώρα, το «Send For Me» με την Ελένη Φουρέιρα να συμμετέχει, συγκεντρώνει μέχρι στιγμής 750.000 αναπαραγωγές στο Spotify!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού το πρώτο αυτό κομμάτι του ράπερ που συνδυάζει ένα νέο, φρέσκο ήχο, ξεφεύγοντας από τον underground ήχο στον οποίο μας έχει συνηθίσει, έχει μπει και στο Top 30 του «Urban Club Chart» του βρετανικού «MusicWeek», από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Ο A.M. SNiPER διένυσε παράλληλα και την περίοδο περιοδείας του, ενώ στις αρχές Αυγούστου εμφανίστηκε στο Living Color Music & Arts Festival στην Αγία Νάπα, ανάμεσα στους Nervo, Nicky Romero, Dimitri Vegas Like Mike, Bass Jackers, Quintino, Angemi και άλλους γνωστούς DJs.

Κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την Panik Records.

Δείτε επίσης: «Το Κάτι Που Έχει»
η Ελένη Φουρέιρα αποκτά εικόνα με γερή δόση 90’s

Ελένη Φουρέιρα - Το Κάτι Που Έχεις (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας