Η Έλενα Τσαγκρινού παρουσιάζει την αγγλόφωνη έκδοση του πρώτου προσωπικού τραγουδιού της.

«Πάμε Απ’ Την Αρχή» για το καλύτερο «Summer Romance», με το οποίο η Έλενα Τσαγκρινού εγκαινιάζει τη σόλο καριέρα της.

Η νεαρή τραγουδίστρια η οποία τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν η γυναικεία φωνή του συγκροτήματος των OtherView ξεκίνησε την ατομική διαδρομή της στη δισκογραφία με ένα up tempo τραγούδι που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες από την Panik Records.

Το pop hit «Πάμε Απ’ Την Αρχή» της Έλενας Τσαγκρινού υπογράφουν δύο καταξιωμένοι δημιουργοί που είναι υπεύθυνοι μεγάλες επιτυχίες στην ελληνική δισκογραφία. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος έχει δώσει τη μουσική και ο Νίκος Μωραΐτης έχει προσθέσει τους στίχους.

«Έλα, πάμε απ’ την αρχή, συνάντησέ με…», μας τραγουδά η Έλενα Τσαγκρινού και μας παρασύρει με τον άκρως χορευτικό ρυθμό της, αλλά και το πολύχρωμο μουσικό βίντεο του πρώτου προσωπικού τραγουδιού της, το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Μιχελόπουλος.

Το «Πάμε Απ’ Την Αρχή» συνοδεύεται πλέον και από την αντίστοιχη αγγλόφωνη έκδοση, η οποία έχει πάρει τον τίτλο «Summer Romance» και είναι διαθέσιμη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

Εδώ και μερικές ημέρες, η Έλενα Τσαγκρινού έχει αρχίσει τις ζωντανές εμφανίσεις της στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού και του ΝINO στην παραλιακή και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο του «Fantasia».

 

Αφήστε το σχόλιό σας