Η Έλενα Τσαγκρινού μας βάζει… «Λόγια» – Ακούστε το νέο τραγούδι της

-

Ένα funky pop μουσικό βίντεο συνοδεύει το καινούργιο single της Έλενας Τσαγκρινού.

Η Έλενα Τσαγκρινού μας βάζει… «Λόγια» με το νέο της hit single που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Records.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη σόλο πορεία της μετά τα τραγούδια «Πάμε Απ’ Την Αρχή», «Παράδεισος», αλλά και τη συνεργασία της με τον OGE στο single «Σαν Λάβα», η ταλαντούχα τραγουδίστρια με την εκρηκτική σκηνική παρουσία μας παρασύρει με ένα δυναμικό pop single που έχει τον τίτλο «Λόγια».

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στους Βασίλη Κουμεντάκο (OtherView), Sergio T και Λεωνίδα Σώζο, ενώ τους στίχους υπογράφει ο Λεωνίδας Σώζος.

«Σου είπα τελειώσαμε αντίο ότι στη σχέση αυτή δεν ήμασταν κι οι δύο, μονάχα εγώ να προσπαθώ μοιάζει μ’ αστείο κι από την πρώτη την ματιά καταλήγουμε με δάκρυα τελικά», τραγουδά η Έλενα Τσαγκρινού.

«Γιατί είναι όλα λόγια λόγια, μόνο λόγια λόγια, αφού ακόμα η φωτιά καίει μέσα στη καρδιά… Όλο λόγια λόγια, μόνο λόγια λόγια, αφού εσένα ειλικρινά θέλει μόνο η καρδιά… Λόγια μόνο λόγια…»

Το single «Λόγια» συνοδεύεται από ένα funky pop music video, στο οποίο η Έλενα Τσαγκρινού, πλαισιωμένη από χορευτές, μας ξεσηκώνει και με τη χορογραφία της.

Αυτή την περίοδο, η Έλενα Τσαγκρινού προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στη νυχτερινή Αθήνα, στο «BOX Athens», δίπλα στις MΕΛISSES.

Αφήστε το σχόλιό σας