Η Έλενα Παπαρίζου θα εφαρμόσει τα επαγγελματικά σχέδια που κατέστρωνε τον τελευταίο καιρό.

Τι ετοιμάζει η Έλενα Παπαρίζου;

Η «Number One» τραγουδίστρια ανεβάζει ρυθμούς για να υποδεχθεί καταλλήλως την άνοιξη που κάνει όλο εντονότερη την εμφάνισή της.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ανήκε ολοκληρωτικά στη «Number One» τραγουδίστρια, η οποία μας κάλεσε να χορέψουμε στην πιο εκρηκτική και μεθυστική «Fiesta». Η «Fiesta», το hit του καλοκαιριού, απέκτησε θέση στην κορυφαία δυάδα του Airplay Chart, αντικρίζοντας ακόμα και την κορυφή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, απολαύσαμε την Έλενα Παπαρίζου στο «The Voice» να μας κατακτά με την ατελείωτη γοητεία αλλά και την ανεπιτήδευτη παρουσία της, αποτελώντας τη μοναδική γυναικεία ύπαρξη ανάμεσα στους – εξίσου αγαπημένους – coaches του δημοφιλούς μουσικού show.

Μετά την τελευταία κυκλοφορία της, το γεμάτο πάθος «Αγκάλιασέ Με», η Έλενα Παπαρίζου επανέρχεται δριμύτερη στα μουσικά δρώμενα για να μας κρατήσει συντροφιά με ένα τραγούδι που θα ξεχωρίσει.

Με μία δημοσίευσή της στο διαδίκτυο και το μήνυμα «Σύντομα…», η Έλενα Παπαρίζου «καλλιεργεί» το έδαφος για όσα έχει ετοιμάσει να μοιραστεί μαζί το επόμενο διάστημα. Όπως ήδη γνωρίζουμε, βρίσκεται σε διαδικασία ηχογραφήσεων για το το νέο ολοκληρωμένο δίσκο της που θα ακολουθήσει το «Τι Ώρα Θα Βγούμε;», το οποίο κυκλοφόρησε από τη Minos EMI το καλοκαίρι του 2013.

Δείτε επίσης:
Η σαγηνευτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο «The Voice»

Έλενα Παπαρίζου - Helena Paparizou - The Voice of Greece - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας