Με νέα επιτυχία αφήνει το σημάδι της στη χρονιά η Έλενα Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου, η ντίβα της ελληνικής δισκογραφίας, κάνει ξανά αισθητή τη δυναμική παρουσία της με ολοκαίνουριο τραγούδι.

Η συμμετοχή της στο θίασο του διάσημου μιούζικαλ «Nine» των Arthur Kopit και Maury Yeston, όπου διατήρησε το ρόλο της Σαραγκίνα στο πλευρό του Γκουίντο Κοντίνι (Βασίλης Χαραλομπόπουλος), απέσπασε τις πιο ενθουσιώδεις κριτικές.

Η Έλενα Παπαρίζου σαγηνεύει με το συνδυασμό της σπιρτόζας προσωπικότητας και εκρηκτικού σκηνικού εκτοπίσματος που διαθέτει με περίσσια ευκολία. Ένα χρόνο μετά το «Όταν Άγγελοι Κλαίνε» (το οποίο βγήκε και στην αγγλόφωνη έκδοση «Angel») η αγαπημένη τραγουδίστρια θα μας κρατά συντροφιά με «Μισή Καρδιά» και απέραντη διάθεση.

Η σύνθεση είναι δημιουργία των Chris Mazz και Andy Nicolas. Τους στίχους ανέλαβε ο Andy Nicolas και ο μακροχρόνιος συνεργάτης της Έλενας, Γιάννης Δόξας.

Αναζητήστε τη νέα επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου, «Μισή Καρδιά», σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση στα ερτζιανά από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου. Τυχεροί ακροατές και θαυμαστές, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Έλενα Παπαρίζου και να ακούσουν πρώτοι το νέο τραγούδι μέσω του αντίστοιχου διαγωνισμού που διεξάγεται από γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό και τη δισκογραφική εταιρεία της.

Κυκλοφορεί επίσημα στις 15 του ίδιου μήνα από τη Minos EMI.

«Δε μπορώ να σ’ αγαπάω με μισή καρδιά…»

 

Αφήστε το σχόλιό σας