Η Έλενα Παπαρίζου μιλά για πρώτη φορές για τις τρεις ημέρες που έγιναν αφορμή για να γνωριστεί με τη Δέσποινα Βανδή.

Τρεις ημέρες ήταν αρκετές ώστε η Έλενα Παπαρίζου να γνωριστεί καλύτερα με τη Δέσποινα Βανδή, σε σημείο όπου αποφάσισαν από την πρώτη στιγμή τη συνεργασία τους.

Οι δύο τραγουδίστριες ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους επί σκηνής και αυτό το καλοκαίρι περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα, ξεκινώντας από την Αθήνα και το Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 28 Ιουνίου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού «People», η Έλενα Παπαρίζου αναφέρθηκε στις καταλυτικές τρεις ημέρες που την έφεραν κοντά με τη Δέσποινα Βανδή.

Πώς έγινε η γνωριμία τους;

«Με τη Δέσποινα συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά πέρσι σε μια συναυλία που δώσαμε στην Κύπρο μαζί με τον Ρέμο, τον Ρουβά και τις Mέλιssεs.

Mε αφορμή αυτό, λοιπόν, πέρσι το Σεπτέμβριο πρώτη φορά ήρθαμε κοντά. Πριν γνωριζόμασταν τυπικά, ένα φιλί, “τι κάνεις, πώς πάει;”. Αλλά αυτές τις τρεις μέρες στην Κύπρο ήμασταν συνέχεια μαζί.

Συζητούσαμε τα πάντα, για τις οικογένειες, τη δουλειά μας, προσωπικά και επαγγελματικά. Εκεί που δεν μπορούσα να ολοκληρώσω τη φράση μου, την ολοκλήρωνε εκείνη, η μία έκοβε, η άλλη έραβε. Συμφωνούσαμε στις απόψεις μας, είχαμε ωραία χημεία.

Και από τότε είχαμε πει “υπάρχει λόγος, πρέπει να συνεργαστούμε”».

Δείτε επίσης: Το video clip του «Haide»
από τη συνεργασία Έλενας Παπαρίζου – Φοίβου αποκαλύπτεται

Έλενα Παπαρίζου - Helena Paparizou - Haide (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας