Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στα Gabby Awards στο Hollywood μαγεύοντας με την ερμηνεία της!

Η Έλενα Παπαρίζου, όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις 17 Νοεμβρίου(!), την προηγούμενη Πέμπτη 25 Μαΐου βρέθηκε στο Hollywood όπου και εμφανίστηκε στα Gabby Awards.

Τα Gabby Awards δημιουργήθηκαν για να γιορτάσουν όλους τους Έλληνες της Βόρειας Αμερικής οι οποίοι προσπαθούν να είναι οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν. Είτε αυτό αφορά επιχειρήσεις, είτε φιλανθρωπίες, τις τέχνες, την εκπαίδευση, είτε σε όλους τους άλλους τομείς ενδιαφέροντος των βραβείων, αυτό που γιορτάζουν τα Gabby Awards είναι η επιδίωξη της αριστείας ως έναν πυρήνα ελληνικού ιδεώδους, και είναι φυσικά εμπνευσμένα από ανθρώπους που επιδιώκουν την αριστεία.

Το όνομα «Gabby» προέρχεται από το ακρωνύμιο του «Greek America’s Best and Brightest Stars» και γρήγορα έγινε η κορυφαία επιδίωξη βραβείου για τους Έλληνες της Βόρειας Αμερικής.

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στη σκηνή του Pantages Theater, όπου έλαβαν χώρα τα βραβεία, και μάγεψε τους παρευρισκόμενους με τη μοναδική της ερμηνεία σε αγαπημένα τραγούδια της αξέχαστης Μελίνας Μερκούρη, όπως τα «Τα παιδιά του Πειραιά» και «Αστέρι μου φεγγάρι μου» (Αγάπη μου).

Απολαύστε τη μοναδική εμφάνισή της στο παρακάτω video…

Αφήστε το σχόλιό σας