Η Έλενα Παπαρίζου εκφράζει το θαυμασμό και την εκτίμηση που τρέφει για τη Μαρινέλλα.

Η Έλενα Παπαρίζου μιλά στο ένθετο «Real Life» της «Real News» για την επικείμενη συνεργασία της με τη Μαρινέλλα.

Από τις 17 Νοεμβρίου η Μαρινέλλα συσπειρώνει στη σκηνή της «Πύλης Α» στη Θεσσαλονίκη τον Κώστα Μακεδόνα, τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη, την Ήβη Αδάμου και την Έλενα Παπαρίζου, για να προσφέρουν μία παράσταση υψηλών προδιαγραφών, με κοινό στόχο να ανοίξουν τα σύνορα της μουσικής.

«Αχ, τι να σου πρωτοπώ για τη Μαρινέλλα; Δύσκολα μπορούν να χωρέσουν τα συναισθήματα μου για εκείνη σε λίγες μόνο προτάσεις. Από τη μία τη θαυμάζω ως μεγάλη ερμηνεύτρια και από την άλλη την έχω λατρέψει και ως άνθρωπο», δηλώνει η Έλενα Παπαρίζου.

Άκουγα τα τραγούδια της στο σπίτι μας στη Σουηδία, μαγευόμουν από τα κοντινά πλάνα της όταν ερμήνευε το “Δώσ’ Μου Τ’ Αθάνατο Νερό” στην ταινία «Παριζιάνα» με τη Ρένα Βλαχοπούλου κι έλεγα: “Μακάρι κάποτε να μπορέσω να τη συναντήσω από κοντά”», σχολιάζει.

«Έπειτα, όταν ήρθε η ώρα να συμβεί αυτό, το 2003 που δούλευα με τον Αντώνη Ρέμο, είδα από κοντά πως η απόλυτη ντίβα κι ας μην της αρέσουν οι ετικέτες αυτές, απόλυτη ντίβα του τραγουδιού είναι», συνεχίζει.

«Ήταν κι ένας ζεστός άνθρωπος. Τώρα που ξεκινήσαμε πρόβες, ομολογώ πως δεν τη χορταίνω ούτε ως καλλιτέχνιδα, ούτε ως άτομο. Όσο πειθαρχημένη και τελειομανής είναι στη σκηνή, τόσο γλυκιά και τρυφερή είναι πίσω από αυτή.»

Μαρινέλλα - Έλενα Παπαρίζου - Hit Channel

Δίνει συμβουλές η Μαρινέλλα στην Έλενα Παπαρίζου για το τραγούδι;

«Μου δίνει συμβουλές για το τραγούδι αλλά και για τη ζωή. Της μιλάω για τα προσωπικά μου και έχει πάντα κάτι να μου πει, με νοιάξιμο αληθινό», απαντά η «Number One» τραγουδίστρια.

«Μια αγκαλιά είναι η Μαρινέλλα. Μια μεγάλη αγκαλιά! Στέκεται πλάι μου με αγάπη και φροντίδα, με διορθώνει αλλά και με επιβραβεύει, μου δίνει πολύ χώρο πλάι της. Έλεγε στις πρόβες: “Δώστε της να κάνει πρώτη φωνή κι εγώ θα είμαι μαζί της.” Με έχει συγκινήσει πολύ η τόση μεγαλοψυχία της και επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι δώρο στη ζωή μου η Μαρινέλλα. Ένα μεγάλο δώρο.»

Δε θα σε αφήνει να της μιλάς στον πληθυντικό, υποθέτω. Εγώ, όταν το έκανα, με «παρέλαβε» με τον τρόπο που ξέρει καλά (σ.σ.: γέλια). Ξέρεις τι λέω!

«Ξέρω, ξέρω! Μου ζήτησε κι εμένα να της μιλάω στον ενικό, αλλά μου είναι δύσκολο από σεβασμό κυρίως. Ως τώρα πέτυχα να βγάλω το “κυρία” και να τη λέω Μαρινέλλα, αλλά μετά το γυρίζω στον πληθυντικό ξανά και με μαλώνει (σ.σ.: γελά). Είναι ένας “θησαυρός”, δεν τη χορταίνω», αναφέρει η Έλενα Παπαρίζου.

Άλλες συνάδελφοι της δεν είναι τόσο γενναιόδωρες µε νεότερες συναδέλφους τους.

«Εκείνη είναι, και εκεί βρίσκεται και ένα κομμάτι του μεγαλείου της.»

Άλλες, µε πολύ μικρότερη καριέρα από εκείνη, έχουν… σηκώσει μύτη, διαθέτουν έπαρση τρομακτική. Καβαλάνε καλάθι και «πάνε».

«Τα καλάμια σπάνε, όμως, στο πέρασμα του χρόνου και τρώνε τα μούτρα τους. Την έπαρση την πληρώνεις, το ξέρουμε καλά όλοι», απαντά η Έλενα Παπαρίζου.

«Είναι παράδειγμα προς μίμηση η Μαρινέλλα. Μια πολύ σπουδαία καλλιτέχνις και ένας μεγαλόψυχος, χορτασμένος άνθρωπος που δίνει αγάπη. ∆εν είναι τυχαίο ότι εδώ και περίπου έξι δεκαετίες είναι στην πρώτη γραµµή και προχωρά ακάθεκτη μπροστά, µε το κοινό να την ακολουθεί και να την αποθεώνει»

 

Αφήστε το σχόλιό σας