Όλες τις αντιστάσεις έκαμψε η Έλενα Παπαρίζου με την εκθαμβωτική παρουσία της στη σκηνή του «The Voice Of Greece».

Η ακαταμάχητη Έλενα Παπαρίζου σαγήνευσε με τις ερμηνείες της το κοινό του «The Voice Of Greece».

Η «Number One» τραγουδίστριας της ελληνικής δισκογραφίας σηκώθηκε από την καρέκλα του coach στο δεύτερο ημιτελικό του συναρπαστικού μουσικού show, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και ανέβηκε επάνω στη σκηνή με την ιδιότητα που την έχουμε συνηθίσει για να πλημμυρίσει με συναισθήματα τους παρευρισκόμενους και τους τηλεθεατές.

Ελάχιστες ώρες πριν την κυκλοφορία του ένατου προσωπικού δίσκου της με γενικό τίτλο «Ουράνιο Τόξο» και 21 μοναδικά τραγούδια περιεχόμενο, η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε ζωντανά την τεράστια επιτυχία της «Αν Με Δεις Να Κλαίω» και παρέσυρε στο ρυθμό του.

Το «Αν Με Δεις Να Κλαίω» με τη συμμετοχή του Αναστάσιου Ράμμου ήταν ένα τραγούδι που υποδέχθηκε με θέρμη το κοινό από την πρώτη ημέρα και τα νούμερα το αποδεικνύουν περίτρανα. Έφτασε έως το Νο2 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων και έχει υπερπηδήσει τον πήχη των 17,5 εκατομμυρίων προβολών στο YouTube.

Εκτός από το «Αν Με Δεις Να Κλαίω», η Έλενα Παπαρίζου παρουσίασε μία από τις πέντε διασκευές διαχρονικών τραγουδιών που επιφυλάσσει στη νέα δισκογραφική δουλειά της.

Η Ελληνίδα ντίβα της pop δίνει καινούρια πνοή με τη συναισθηματική ερμηνεία της στο «Τι Είναι Αυτό Που Το Λένε Αγάπη», ένα τραγούδι του Τάκη Μωράκη που ακούστηκε με τη φωνή της Sophia Loren και του Τόνυ Μαρούδα στην κινηματογραφική ταινία «Το Παιδί Και Το Δελφίνι» (1957) που γυρίστηκε στην Ύδρα.

Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου έκανε την έκπληξη και παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά τη νέα επιτυχία «Έτσι Κι Έτσι», που κυκλοφόρησε εκείνη ακριβώς τη στιγμή!

Η νέα επιτυχία «Έτσι Κι Έτσι»
της Έλενας Παπαρίζου κυκλοφορεί

Έλενα Παπαρίζου - Έτσι Κι Έτσι (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας