Ένα αναζωογονητικό πάρτι με συγκινητικές σιωπές και εκρηκτικά γιούπι θα παρουσιάσει η Ελευθερία Πάτση.

Η Ελευθερία Πάτση επιστρέφει με «Άγριο Πάθος» στο Club του «Μύλου», την Πέμπτη 26 Απριλίου.

Μας τη σύστησε η Μυρτώ Κοντοβά και τώρα, μετά από τέσσερα επιτυχημένα live που ξεσήκωσαν στο «Σταυρό του Νότου» στην Αθήνα, η Θεσσαλονικιά Ελευθερία Πάτση θα βρεθεί για μία μοναδική παράσταση στο Club του «Μύλου».

Τσαμπούνες, βιολιά, ηλεκτρικές κιθάρες, ανεξάντλητη ενέργεια και μια δυνατή performer που περιφέρεται αμέριμνη και θαρραλέα στις γέφυρες του ελληνικού τραγουδιού, από τη Βέμπο ως τη Βιτάλη, από τον Σαββόπουλο ως τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και από τον Μάρκο Βαμβακάρη ως τις Τρύπες.

Έτσι θύμισε στους Αθηναίους τη χρησιμότητα ενός αναζωογονητικού πάρτι με συγκινητικές σιωπές και εκρηκτικά γιούπι. «Θέλω να κερδίσω την καρδιά αυτής της πόλης», είπε. Και την κέρδισε.

Μετά το «Δεν Έχω Λόγια» η Μυρτώ Κοντοβά και ο Βαγγέλης Τούντας της χάρισαν το «Άγριο Πάθος», που κυκλοφόρησε από τη Feelgood Records και ήδη το ακούμε στα ραδιόφωνα, ένα τραγούδι παθιασμένο για ζωή, που επιτίθεται στη μοναξιά και στη κλεισούρα των πόλεων.

Την Πέμπτη 26 Απριλίου, η Ελευθερία Πάτση επιστρέφει στην πόλη της και έχει σκοπό να μας κουνήσει από τη θέση μας και να γεμίσει το club του «Μύλου» με ένταση, τρυφερότητα και πάθος. Άγριο.

Μαζί της, οι καλύτεροι μουσικοί του σύμπαντος!

Κόνσεπτ, σκηνοθεσία, καλλιτεχνική διεύθυνση: Μυρτώ Κοντοβά

Μουσικοί

Βαγγέλης Τούντας: ενορχηστρώσεις-βιολί-κιθάρα
Γιάννης Δημητριάδης: πιάνο – ακορντεόν
Κώστας Πατσιώτης: Κόντρα μπάσο
Δημήτρης Σιάμπος: ηλεκτρική και κλασική κιθάρα
Τάκης Βασιλείου: κρουστά
Γιώργος Καραμφίλης: μπουζούκι-μπαγλαμά-μαντολίνο
Γιάννης Σέρβος: τσαμπούνα

 

Αφήστε το σχόλιό σας