Ένα υπέροχο τραγούδι για τα πάθη που τρέφονται από τα λάθη.

Η Ελευθερία Πάτση κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Αυτό Το Βράδυ».

Μετά το «Δεν Έχω Λόγια» και το «Άγριο Πάθος», έρχεται το τρίτο τραγούδι που προέκυψε από τη σταθερή συνεργασία της ταλαντούχας Θεσσαλονικιάς ερμηνεύτριας, με τη Μυρτώ Κοντοβά στους στίχους και τον Βαγγέλη Τούντα στη μουσική.

Το νέο τραγούδι έχει μια ενδιαφέρουσα ιδιομορφία που ξαφνιάζει, παντρεύοντας τη «μινόρε» στιχουργική διάθεση με ένα αισιόδοξο και ματζόρε, κατά κύριο λόγο, βαλς. Σε συνδυασμό με την πότε δραματική, πότε περιπαικτική και πότε αποστασιοποιημένη ερμηνεία της Ελευθερίας Πάτση, το τραγούδι, καθώς εξελίσσεται, σε πετάει από τη μια ψυχική αναστάτωση στην άλλη.

Τη μια στιγμή βουλιάζεις στη μελαγχολία, μετά θυμώνεις που «έφαγες» πάλι τα μούτρα σου, μετά χαμογελάς γιατί έτσι είσαι εσύ και μετά στροβιλίζεσαι. Και επειδή τα λόγια του τραγουδιού αναφέρονται σε μια πανηγυρική ήττα, η μελωδία και η ερμηνεία το κάνουν να ακούγεται σαν τη γιορτή αυτής της ήττας, σαν κάποιος να γιορτάζει τη συντριβή του.

«Αυτό Το Βράδυ», αυτού του φθινοπώρου, η Ελευθερία Πάτση κοιτάζει τα φώτα μέσα στα διαμερίσματα πάνω από μια ταράτσα, και ύστερα, χαλάει τη συγκαταβατική σιωπή της αστικής μελαγχολίας με όλη τη ζεστασιά της ψυχής και της φωνής της, με όλη τη δύναμη ενός τραγουδιού για τη γοητεία του να χάνεις το μέτρο.

Τη σκηνοθεσία και το μοντάζ του video clip επιμελήθηκαν η Μυρτώ Κοντοβά και ο Σπύρος Μαλτέζος.

Κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας