Η Ελευθερία Ελευθερίου επανέρχεται δισκογραφικά.

Η Ελευθερία Ελευθερίου φανερά ανανεωμένη και ερμηνευτικά πιο γοητευτική από ποτέ, έρχεται να μας παρασύρει ρομαντικά στο μουσικό ρυθμό του νέου τραγουδιού της με τίτλο «Σ’ Ευχαριστώ».

Πρόκειται για μια ατμοσφαιρική μπαλάντα που ταιριάζει γάντι στις ερμηνευτικές δυνατότητες της Ελευθερίας Ελευθερίου και στη νέα εικόνα της, όπως αυτή αποτυπώνεται στο video clip που συνοδεύει το τραγούδι.

Δημιουργοί του νέου μουσικού προφίλ της γλυκιάς Ελευθερίας Ελευθερίου είναι ο Claydee Lupa και ο Teddy E, οι οποίοι της εμπιστεύονται για άλλη μία φορά τη μουσική και επιμελούνται την παραγωγή, με σκοπό να μας ταξιδέψουν σε καινούργια μουσικά μονοπάτια.

Τους στίχους του «Σ’ Ευχαριστώ» υπογράφει ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός Δημήτρης Φάκος («Εμένα Θες» – Σάκης Ρουβάς, «Έχω Περάσει Και Χειρότερα» – Γιώργος Μαζωνάκης κ.ά.)

Το σούπερ μοντέρνο video clip που «ντύνει» το single «Σ’ Ευχαριστώ» με urban pop αισθητική, έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Παπαδάκος, αποτυπώνοντας όλες τις όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές που περνάει η σχέση ενός ζευγαριού, κάνοντας μας μάρτυρες ενός θυελλώδους love story.

Το single «Σ’ Ευχαριστώ» της Ελευθερίας Ελευθερίου κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

H Ελευθερία Ελευθερίου φέτος το χειμώνα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο, «Frangelico» μαζί με το Σταμάτη Γονίδη και το Νίκο Μακρόπουλο.

Αυτό το εκρηκτικό δίδυμο απογειώνει με την ιδιαίτερη παρουσία της η Κύπρια τραγουδίστρια και προσθέτει τη δική της ξεχωριστή νότα στο μουσικό πρόγραμμα, καθώς για πρώτη φορά ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος συνυπάρχουν στη σκηνή.

 

Αφήστε το σχόλιό σας