Η Ελευθερία Ελευθερίου αυτή τη σεζόν σύμφωνα με τις φήμες ίσως βρεθεί στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Posidonio!

Η Ελευθερία Ελευθερίου αυτήν την περίοδο πραγματοποιεί τα τελευταία live της καλοκαιρινής περιοδείας της, έχοντας πάντα στις βαλίτσες της το νέο single με τον TNS,«Πες πως με θες», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν που καταφθάνει.

Τα πρώτα σχήματα του… φθινοπώρου ξεκινούν σε λίγες ημέρες και σε ένα από αυτά βεβαίως θα συμμετέχει και η τραγουδίστρια. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός διήνυσε μία άκρως επιτυχημένη περίοδο 4 μηνών στο «Posidonio», από τα τέλη Μαρτίου έως τις αρχές Αυγούστου πραγματοποιώντας 4 εμφανίσεις την εβδομάδα, και μετά από ένα μικρό διάστημα ξεκούρασης επιστρέφει στο «ναό της διασκέδασης» με πλήρως ανανεωμένο σχήμα.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ιωακείμ Φωκάς αποχωρούν και από τις 22 Αυγούστου στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού φημολογείται ότι θα βρίσκεται η Ελευθερία Ελευθερίου. Όπως μας πληροφορεί το yupiii, μετά τον περσινό χειμώνα μαζί με τον Πάνο Κιάμο και τους Goin’ Through η τραγουδίστρια επιστρέφει(;) στη νυχτερινή Αθήνα με ακόμη μία πολύ δυνατή συνεργασία.

Update 20/8: Το νέο σχήμα στο Posidonio ανακοινώθηκε. Μαζί με τον Κων/νο Αργυρό δεν θα βρίσκεται η Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά η… Διαβάστε εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας