Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα: «Θέλω (να αδυνατίσω) και άλλο! Και άλλο». Μετρούσα τα πάντα σε θερμίδες», είπε η τραγουδίστρια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Ελευθερία Ελευθερίου, ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης. Η ποπ τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε ενώ αποκάλυψε ότι βρέθηκε στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας, πριν από δύο χρόνια.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε αν είναι αλήθεια πώς κάποτε έφτασε να ζυγίσει 43 κιλά, η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε:

«Ναι! Ήταν μία φάση της ζωής μου.Ήμουν στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας. Είχα αδυνατίσει πάρα πολύ! Και εγώ η ίδια δεν κατάλαβα πώς άφησα τον  εαυτό μου να πέσει σε αυτό το κομμάτι. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα: «Θέλω (να αδυνατίσω) και άλλο! Και άλλο». Μετρούσα τα πάντα σε θερμίδες. Αυτό συνέβη πριν δύο χρόνια. Είχα κλειστεί πολύ στον εαυτό μου!».

Πώς κατάλαβε ότι έχει πρόβλημα;

«Μόνη μου. Έχω αυτογνωσία. ‘Επιασα δικούς μου ανθρώπους να μου λένε: »Τι έφαγες σήμερα; » ή »Να παραγγείλουμε κάτι να φάμε». Είπα: »Όπα, Ελευθερία έχουμε πρόβλημα». Έκατσα τα βρήκα με τον εαυτό μου. Και μόνη μου βγήκα από αυτό. Και κατάφερα μέσα σε έναν χρόνο να βάλω δέκα κιλά. Το πρόλαβα. Ήταν πολύ λεπτή η γραμμή. Είχα φτάσει ακριβώς στην κόκκινη γραμμή για να με πάρει η κατηφόρα».

Αφήστε το σχόλιό σας