Η Ελευθερία Αρβανιτάκη δίνει φωνή στο πρώτο single από το νέο δίσκο των Χρυσόστομου Καραντωνίου και Νίκου Μωραΐτη.

Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι» μέσα από τη χαρισματική ερμηνεία που καταθέτει η μοναδική Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου digital single με τίτλο «Την Ίδια Στιγμή Να Ζούμε» σε συνεργασία με τους ΤΑΚΙΜ και του «Αν Ξημέρωνε» από το προσωπικό της label rEAct, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με την Panik Oxygen, η Ελευθερία Αρβανιτάκη συμμετέχει σε ένα καινούριο εγχείρημα.

«Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι» είναι το πρώτο single του ομότιτλου δίσκου των Χρυσόστομου Καραντωνίου και Νίκου Μωραΐτη, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε και θα μας ταξιδέψει μέσα από τη μαγική ερμηνεία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

Η επερχόμενη δισκογραφική δουλειά δανείζεται τον τίτλο του πρώτου single και θα φέρει στο φως συναρπαστικές ερμηνείες των μεγαλύτερων ονομάτων του ελληνικού πενταγράμμου σε δημιουργίες των καταξιωμένων δημιουργών, που δε θα αργήσουν να χαρακτηριστούν κλασικές.

Ποια ιστορία κουβαλάει κάθε Χριστός
Όταν βαραίνει μες στα μάτια του ο σταυρός;
Πώς να χωρέσεις στη ζωή του αλλουνού
Όταν σε θέλει με τα μάτια του κενού;

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει ως εφόδιο τριάντα και πλέον χρόνια γεμάτα τραγούδια, ταξίδια σε όλες τις γωνιές της χώρας αλλά και στις πέντε ηπείρους σε μουσικά φεστιβάλ και ιστορικούς χώρους της μουσικής, συνεργασίες με σπουδαίους συνθέτες, στιχουργούς και ποιητές, αλλά και διεθνείς καλλιτέχνες.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια έχει πραγματοποιήσει εμβληματικές παραστάσεις που γίνανε πολύτιμα live albums, χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις και τελικά σπουδαία τραγούδια που έχουν νικήσει το χρόνο και έχουν συντροφεύσει τα γλέντια και τις λύπες μας, τις παρέες αλλά και τις πιο δικές μας στιγμές.

Το νέο τραγούδι «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι» κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

 

Αφήστε το σχόλιό σας