Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας επισφραγίζουν τη συνεργασία τους επί σκηνή με τις «Δυο Ζωές».

Λίγο πριν την έναρξη των κοινών εμφανίσεών τους, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας ενώνουν τις φωνές τους και ερμηνεύουν το ντουέτο «Δυο Ζωές».

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας το φετινό χειμώνα συναντώνται στην «Ακτή Πειραιώς» και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα φωτεινό, εξωστρεφές, συγκινητικό και δυναμικό ταυτόχρονα. Μπλέκουν τα μεγάλα τους τραγούδια, θυμούνται σπουδαία λαϊκά που αγαπάνε κι ενώνουν τις φωνές και τους μουσικούς κόσμους τους.

«Δυνατά κάθε φορά» είναι ο τίτλος της παράστασης, εμπνευσμένος από τις δικές τους μεγάλες επιτυχίες. Ένας τίτλος – υπόσχεση για όσα θα ακολουθήσουν.

Μία παράσταση – πρόσκληση σε μία μουσική γιορτή που στόχο έχει να γίνουμε όλοι μία παρέα. Να τραγουδήσουμε μαζί με τους αγαπημένους μας ερμηνευτές, άμεσα και ζωντανά στο ζεστό χώρο της «Ακτής Πειραιώς» που διαμορφώνεται ειδικά αυτή τη χρονιά και γι’ αυτήν την παράσταση από τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Από τις 3 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο θα δίνουμε ραντεβού στην «Ακτή Πειραιώς».

Το «Δυο Ζωές» είναι μία τρυφερή και ταυτόχρονα δυναμική μπαλάντα που θα μας συντροφεύσει αυτό το χειμώνα και όχι μόνο. Η μουσική είναι του Γιώργου Καραδήμου και οι στίχοι της Λήδας Ρουμάνη, ενώ το video clip σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και τη rEAct.

 

Αφήστε το σχόλιό σας