Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συνεχίζει τη δισκογραφική πορεία της με το «Αν Ξημέρωνε».

Τι θα γινόταν αν τα πράγματα είχαν εξελιχθεί αλλιώς και όχι όπως τελικά κατέληξαν να είναι;

Τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου digital single με τίτλο «Την Ίδια Στιγμή Να Ζούμε» σε συνεργασία με τους ΤΑΚΙΜ από το προσωπικό της label rEAct, που εγκαινίασε τη συνεργασία της με την Panik Oxygen, η Ελευθερία Αρβανιτάκη μας χαρίζει ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «Αν Ξημέρωνε».

Η στίχοι και η μουσική είναι του Κωνσταντίνου Σακκά και η ενορχήστρωση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Θέμη Καραμουρατίδη.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε μία εσωτερική, σχεδόν ψιθυριστή ερμηνεία σαν τις σκέψεις που περνάνε από το μυαλό μας στις πιο προσωπικές μας στιγμές οι οποίες αναδεικνύονται δεξιοτεχνικά με την πολύτιμη συμβολή των εξαιρετικών πέντε σολίστ που συνεργάστηκαν για την ηχογράφηση του τραγουδιού.

Η νέα αυτή κυκλοφορία συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό video clip σε σκηνοθεσία του ξεχωριστού Κωνσταντίνου Ρήγου.

Ξετυλίγοντας το σενάριο αναδεικνύονται βαθιά συναισθηματικά νοήματα μέσα από τις ερμηνείες τόσο της Ελευθερίας Αρβανιτάκη όσο και του γοητευτικού ηθοποιού Αντώνη Φραγκάκη.

Κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και τη rEAct.

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «9+1 Ιστορίες», η Ελευθερία Αρβανιτάκη επέστρεψε  σε νέα δισκογραφική στέγη και με δικό της label. Η συνεργασία της με την PANIK Entertainment Group εγκαινιάστηκε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που κυκλοφόρησε προσωπικό της label με την ονομασία rEAct.

Η αρχή έγινε με το «Την Ίδια Στιγμή Να Ζούμε» ή πώς μια παρέα αγαπημένων συνεργατών που διαθέτει η Ελευθερία Αρβανιτάκη έφτιαξαν ένα τραγούδι που ξυπνάει την διάθεσή μας για γιορτή και φιλοδοξεί να μας κάνει να το τραγουδάμε στις δικές μας παρέες.

Η παρέα διευρύνθηκε από τη συμμετοχή των ΤΑΚΙΜ που υπέγραψαν την ενορχήστρωση και τη μουσική παραγωγή.

Ελευθερία Αρβανιτάκη και ΤΑΚΙΜ
δίνουν μορφή στο τραγούδι τους «Την Ίδια Στιγμή Να Ζούμε»

Ελευθερία Αρβανιτάκη feat Τακίμ - Την Ίδια Στιγμή Να Ζούμε (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας