Οι πρωτοπόροι της ηλεκτρονικής μουσικής στο επίκεντρο μιας νέας συναρπαστικής έκθεσης.

Το Philharmonie de Paris ανακοίνωσε μια νέα καταπληκτική έκθεση που παρουσιάζει διάφορους πρωτοπόρους της ηλεκτρονικής μουσικής, όπως οι Daft Punk, οι Kraftwerk και πολλοί άλλοι. Η έκθεση, Electro: From Kraftwerk to Daft Punk, θα πραγματοποιηθεί στη γαλλική πρωτεύουσα από τις 6 Απριλίου έως τις 11 Αυγούστου του τρέχοντος έτους.

Η έκθεση υπόσχεται μια πλούσια μουσική εμπειρία με set του Laurent Garnier. Με animatronics, λεπτομερή κοστούμια και σχέδια και πολλά άλλα, έχει σαν αποστολή να καταγράψει την ανάπτυξη της χορευτικής μουσικής, από τις ρίζες της στα underground club  μέχρι να γίνει mainstream.

Το περίπτερο των Daft Punk θα έχει ειδική αναφορά στο κομμάτι τους «Technologic» του 2005, από το άλμπουμ τους Human After All. Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Tsugi, ο Thomas Bangalter και ο Guy-Manuel de Homem-Christo θα έρθουν σε επαφή με τους διοργανωτές για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της εμπειρίας. Ενώ οι Kraftwerk θα δώσουν  τρεις παραστάσεις στο Philharmonie de Paris από 11 έως 13 Ιουλίου για την υποστήριξη της έκθεσης.

Εκτός από τους Kraftwerk και τους Daft Punk, η Electro θα έχει πολυάριθμους ζωτικούς συντελεστές της ηλεκτρονικής μουσικής, όπως οι Jean-Michel Jarre, Robert Moog, Juan Atkins, και άλλους πρωτοπόρους της ηλεκτρονικής μουσικής.

Η έκθεση θα έχει μέγεθος περίπου 2.500 τετραγωνικά μέτρα και θα περιλαμβάνει 11 αποκλειστικά mixes που προετοιμάστηκαν για την εκδήλωση από τον Laurent Garnier. Μάθετε περισσότερα για την Electro μέσω της ιστοσελίδας του Philharmonie de Paris.

Αφήστε το σχόλιό σας