Μνήμες από το παρελθόν θα ξυπνήσει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σε μία νέα δισκογραφική συνεργασία με το Γιώργο Θεοφάνους μετά από χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επανεμφανίζεται δισκογραφικά με νέο τραγούδι για να αναβιώσει την άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με τον καταξιωμένο Γιώργο Θεοφάνους, έναν από τους καλύτερους μουσικοσυνθέτες στη χώρα μας την τελευταία εικοσιπενταετία.

Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ο μέντορας και δημιουργός του αξέχαστου boy band των ONE, οι οποίοι άφησαν αναμφίβολα ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική δισκογραφία. Μέλος της πεντάδας αποτελούσε και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, γνωρίζοντας τεράστια για την εποχή επιτυχία με τραγούδια που είναι δύσκολο να ξεχάσουμε ακόμα και σήμερα.

Μία από τις καλύτερες στιγμές συγκροτήματος ήταν η συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2002, όπου κατέκτησαν την έκτη θέση με το εκρηκτικό «Gimme», πάντα με τη σφραγίδα του Γιώργου Θεοφάνους.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του από τους ONE, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σμίγει ξανά με τον Γιώργο Θεοφάνους, για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της ατομικής καριέρας του. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους φέρει τον τίτλο «Έλα Πες Τα Σε Μένα» και αναμένεται να προτείνει μία ώριμη δημιουργική στιγμή των δύο ανδρών.

Τους στίχους στο τραγούδι υπογράφει μία άλλη κορυφαία πένα του ελληνικού πενταγράμμου σήμερα, ο Θάνος Παπανικολάου.

Το «Έλα Πες Τα Σε Μένα» του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους έρχεται την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου από τη Minos EMI / Universal.

Πρόσφατα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Γιώργος Θεοφάνους μοιράστηκαν τη σκηνή σε μία σειρά sold out εμφανίσεων στην πατρίδα τους, την Κύπρο.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Βασιλική Νταντά μάς ξεσήκωσαν τραγουδώντας ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Φοίβου από τα ‘90s.

Το «Κι Είχα Που Λες» έχει συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 1,8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου & Βασιλική Νταντά
δίνουν εικόνα στο «Κι Είχα Που Λες» του Φοίβου

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου - Βασιλική Νταντά - Κι Είχα Που Λες (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας