Μετά από 16 χρόνια, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σμίγει ξανά δισκογραφικά με τον Γιώργο Θεοφάνους στο «Έλα Πες Τα Σε Μένα».

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επανεμφανίζεται δισκογραφικά με νέο τραγούδι για να αναβιώσει την άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με τον καταξιωμένο Γιώργο Θεοφάνους, έναν από τους καλύτερους μουσικοσυνθέτες στη χώρα μας την τελευταία εικοσιπενταετία, ξυπνώντας μνήμες από το παρελθόν.

Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ο μέντορας και δημιουργός του αξέχαστου boy band των ONE, οι οποίοι άφησαν αναμφίβολα ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική δισκογραφία. Μέλος της πεντάδας αποτελούσε και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, γνωρίζοντας τεράστια για την εποχή επιτυχία με τραγούδια που είναι δύσκολο να ξεχάσουμε ακόμα και σήμερα.

Μία από τις καλύτερες στιγμές συγκροτήματος ήταν η συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2002, όπου κατέκτησαν την έκτη θέση με το εκρηκτικό «Gimme», πάντα με τη σφραγίδα του Γιώργου Θεοφάνους.

Μετά από 16 χρόνια, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Γιώργος Θεοφάνους σμίγουν ξανά με αφορμή τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο και στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Κύπρο.

Ο καρπός αυτής της μεγάλης συνεργασίας φέρει τον τίτλο «Έλα Πες Τα Σε Μένα» και είναι μία δυναμική μπαλάντα που προτείνει μία ώριμη δημιουργική στιγμή των δύο ανδρών. Τους στίχους στο τραγούδι υπογράφει μία άλλη κορυφαία πένα του ελληνικού πενταγράμμου σήμερα, ο Θάνος Παπανικολάου.

Το video clip αποτυπώνει με την ασπρόμαυρη αισθητική του τη μοναξιά του πρωταγωνιστή, έτοιμος να συγχωρήσει, να ανοίξει ξανά την αγκαλιά του και να προσφέρει την αληθινή αγάπη, τραγουδώντας για τις ανθρώπινες σχέσεις:

«Έλα πες τα σε μένα, σε μένα που δε μίλησες ποτέ σου μια φορά ειλικρινά
Μα δε μοιάζω με σένα, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ακόμα αγαπούν αληθινά
Μη μιλάς στον καθένα, μετά από όσα έκανες το μόνο που σου αξίζει είναι η σιωπή
Έλα πες τα σε μένα, κι αφού τελειώσεις φεύγοντας νομίζω μια συγγνώμη είναι αρκετή…»

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

«Και Βάζω Ένα Πάριο»:
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου συμπράττει με τον Γιάννη Πάριο

Γιάννης Πάριος - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας