Μια συλλεκτική αριθμημένη έκδοση για τα τετρακόσια χρόνια (1614-2014) από τον θάνατο του ανεπανάληπτου ζωγράφου!

Συμπληρώνονται φέτος τετρακόσια χρόνια από τον θάνατο (1614) του διεθνούς Έλληνα ζωγράφου Δομήνικου Θεοτοκόπουλου, γνωστού ως «El Greco», ο οποίος άλλαξε την ιστορία της Τέχνης και αναγνωρίζεται σήμερα ως ένας από τους πιο σπουδαίους και επιδραστικούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας δημιουργίας. Η επέτειος τιμάται με ποικίλες εκδηλώσεις στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο και είναι η αφορμή για την κυκλοφορία αυτής εδώ της σπάνιας πολυτελούς κασετίνας «EL GRECO», ένα μοναδικό απόκτημα για κάθε σπίτι και ανεκτίμητο δώρο σε προσιτή τιμή. Αναζητήστε τη σε κεντρικά δισκοπωλεία και βιβλιοπωλεία πριν εξαντληθεί!

Ελ Γκρέκο
Ελ Γκρέκο Συλλεκτική έκδοση

Η ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

– DVD με την βραβευμένη ταινία «EL GRECO» του Γιάννη Σμαραγδή εμπνευσμένη από την περιπετιώδη ζωή και τα έργα του Ελληνικής καταγωγής καλλιτέχνη. Μια τεράστια παραγωγή με διάσημους ξένους και Έλληνες πρωταγωνιστές που έσπασε ταμεία!

-Το καταπληκτικό soundtrack της ταινίας με την υπογραφή του διεθνούς Έλληνα συνθέτη VANGELIS!

-Μεγάλο λεύκομα του διάσημου εκδοτικού οίκου Taschen με όλα τα σπουδαία έργα του ζωγράφου με μεγάλες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας όπως επίσης και λεπτομέρειες για τον βίο και το έργο του!

+++ Για πρώτη φορά, η μουσική του VANGELIS για την ταινία «EL GRECO» σε βινύλιο υψηλής ποιότητας με απίστευτο ήχο!

Μια μοναδική συλλεκτική κασετίνα που βγαίνει μια φορά στα τετρακόσια χρόνια!
Αποκτήστε την πριν εξαντληθεί!!!

Η πολυτελής έκδοση «EL GRECO» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Αφήστε το σχόλιό σας