Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική Εκτός ο Νίκος Μωραΐτης από το «The Final Four» - Η καταγγελία...

Εκτός ο Νίκος Μωραΐτης από το «The Final Four» – Η καταγγελία του στιχουργού

-

Δες και αυτά

Ο Νίκος Μωραΐτης απομακρύνθηκε από το «The Final Four».

Άδοξα έληξε η συνεργασία του στιχουργού Νίκου Μωραΐτη με τον ANT1, με τον οποίο είχε έρθει σε συμφωνία ώστε να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του νέου talent show «The Final Four».

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου είχε ανακοινώσει πρόσφατα επισήμως τα ονόματα που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή του «The Final Four», τα οποία ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελένη Φουρέιρα, ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) και ο Νίκος Μωραΐτης.

Το δελτίο τύπου του ANT1 χαρακτήριζε μάλιστα τον Νίκο Μωραΐτη ως «τον πιο καταξιωμένο στιχουργό της γενιάς του», σταχυολογώντας ορισμένες από τις συνεργασίες του με κορυφαίους καλλιτέχνες του ελληνικού τραγουδιού, στους οποίους «έχει προσφέρει τεράστιες επιτυχίες αλλά και διαχρονικά συγκινητικές στιγμές με την ιδιαίτερη γραφή του».

Έπειτα από εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, ο Νίκος Μωραΐτης δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «The Final Four».

Ο γνωστός στιχουργός καταγγέλλει ότι για την απομάκρυνσή του από το talent show ευθύνονται διαδικτυακές αναρτήσεις του με πολιτικό περιεχόμενο.

«Με έδιωξαν από κριτή στο TheFinal4 του ANT1. Αιτία, προφανώς, τα tweet υπέρ του Τσίπρα και κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς. Δουλεύω από τα 19 μου σε ΜΜΕ μεγάλων επιχειρηματιών. Η δουλειά μου σε σχέση με τη μουσική είναι προς πώληση. Τα πιστεύω μου όχι», έγραψε στο Twitter.

Μετά την ανακοίνωση της κριτικής επιτροπής του «The Final Four», το News247 έφερε στην επιφάνεια παλαιότερες αναρτήσεις του στιχουργού, που αφορούσαν τα talent shows και τον τηλεοπτικό σταθμό με το οποίο επρόκειτο να συνεργαστεί.

Αναμένεται να δούμε αν θα αναπληρωθεί η τέταρτη θέση του κριτή ή αν θα μείνει κενή, όπως συνέβη και στην αμερικανική έκδοση του μουσικού show.

 

Αφήστε το σχόλιό σας