Έκρηξη βόμβας στη συναυλία της Ariana Grande: Νεκροί και τραυματίες, σοκαρισμένη η τραγουδίστρια

-

Τραγωδία στο Μάντσεστερ Αρένα, όπου έδινε συναυλία η Ariana Grande στα πλαίσια του Dangerous Woman Tour. Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός και επικράτησε χάος.

Με τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε η χθεσινή συναυλία στο Μάντσεστερ της Ariana Grande. Λίγο μετά την λήξη της συναυλίας εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός με τουλάχιστον 19 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε στο φουαγιέ του συναυλιακού χώρου – στον χώρο όπου ελέγχονταν όλοι όσοι ήθελαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία – ενώ οι θεατές είχαν ξεκινήσει να αποχωρούν.

Η βρετανική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι «υπάρχουν νεκροί» και τραυματίες, ενώ οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, να πρόκειται για επίθεση αυτοκτονίας.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η επίθεση έγινε με βόμβα στην οποία υπήρχαν καρφιά αν και η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις βρετανικές αρχές.

Μάρτυρες, που βρέθηκαν στη συναυλία δήλωσαν, ότι άκουσαν έναν δυνατό κρότο στο στάδιο, ενώ βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, δείχνει μέλη του ακροατηρίου, να τρέχουν στο στάδιο, σε κατάσταση πανικού.

https://twitter.com/Pamela_Moore13/status/866793017599983617

Η τραγουδίστρια είναι καλά στην υγεία της όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της: «η Ariana είναι εντάξει. Διερευνούμε τί έχει γίνει».

Αφήστε το σχόλιό σας