Η έκπληξη του Νίκου Μουτσινά στη Λένα Ζευγαρά στη σκηνή (pics)

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ματίνα Νικολάου επισκέφτηκαν τη Λένα Ζευγαρά.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το βράδυ του Σαββάτου τη Λένα Ζευγαρά.

Και ενώ η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε όλο της το μουσικό «είναι» on stage, ξεσηκώνοντας το ασφυκτικά γεμάτο «Tokyo Theater Athens», ένιωσε το κοινό να παραληρεί και να ζητωκραυγάζει…

Ενώ εκείνη δεν το γνώριζε, έκανε την εμφάνισή του στη σκηνή ο Νίκος Μουτσινάς μαζί με τη Ματίνα Νικολάου, που ήταν κρυμμένοι για ώρα πίσω από την κουρτίνα.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν μοναδικές.

Η Λένα Ζευγαρά αρχικά τον ευχαρίστησε και δημόσια για την στήριξή του όλο αυτό το διάστημα, όπου μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι», καθημερινά χορεύει και προκαλεί ντελίριο στο κοινό, με τις μεγάλες επιτυχίες της.

Με τραγούδια της Λένας Ζευγάρια όπως το «Αμαρτίες – Έλα Έλα», το «Όνειρα», το «Σήμερα και Αύριο», το «Ζημιά», το «Έχασα Τη Γη», «Πού Ξαπλώνεις Πού Κοιμάσαι», που φέρουν την υπογραφή επιτυχίας του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη , και σε στίχους της Τζένης Τσικοπούλου.

Αμέσως μετά ξεκίνησε το απόλυτο πάρτι, με τον Νίκο Μουτσινά να επιδίδεται ξέφρενα στον χορό και στο αγαπημένο του «Αμάρτησε μαζί μου και έλα….», με τον κόσμο να τους αποθεώνει.

Φωτογραφίες

Αφήστε το σχόλιό σας