Εδώ και μήνες, δεν την έχουμε δει εκτός σπιτιού.

Επιτέλους να πήραμε την απάντησή μας στο μυστήριο της εγκυμοσύνη της Kylie Jenner!

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι περίμενε παιδί από τον Travis Scott, η γκουρού μακιγιάζ δεν είχε ξεμυτίσει από το σπίτι. Κάποιος κάποια στιγμή είπε ότι την είδε και την φωτογράφισε, αλλά τελικά οι φωτογραφίες της σε φαρμακείο, αποδείχτηκαν ψεύτικες.

Όμως, οι παπαράτσι του TMZ δεν σταμάτησαν να ψάχνουν και εντόπισαν την star ενώ επισκέπτονταν ένα εργοτάξιο στο Hidden Hills, με τη μητέρα της Kris Jenner και τη καλύτερή της φίλη, Jordyn Woods.

Εκτός από τη φωτογραφία, το TMZ δημοσίευσε και ένα βίντεο που δείχνει την Kylie Jenner που δυσκολεύεται να ανέβει στο αυτοκίνητο.
[/video_embed]

Το βίντεο και η φωτογραφία δεν είναι πολύ καθαρά, αλλά η Kylie φαίνεται πως είναι έγκυος. Θα έρθει η στιγμή της επίσημης επιβεβαίωσης ή τη νεαρή star θα το αρνηθεί για άλλη μια φορά; Θα δούμε!

Εν τω μεταξύ, πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε μια διαφήμιση με πρωταγωνιστές όλες τις αδελφές Kardashian-Jenner και η Kylie είναι η μόνη από τις πέντε που έχει πάντα καλυμμένη την κοιλιά.

Αν τελικά είναι έγκυος, σύμφωνα με όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, η Kylie Jenner θα γεννήσει τον Φεβρουάριο και θα είναι το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Travis Scott.

Αφήστε το σχόλιό σας