Η Minos – EMI μας συστήνει την Έφη Ιωαννίδου, μία νέα ταλαντούχα λαϊκή φωνή, μέσα από το πρώτο προσωπικό της single,  «Τους όρκους που δεν κράτησα»!

Η Έφη Ιωαννίδου γεννήθηκε κ μεγάλωσε στην επαρχία Ελάσσονος, από μικρή ηλικία φαινόταν η κλίση της προς το τραγούδι, πάντα θυμόταν τον εαυτό της να προσποιείται ότι βρισκόταν σε μια μεγάλη πιστά τραγουδώντας και διασκεδάζοντας τον κόσμο. Δυστυχώς δεν υπήρχε κάποιο μουσικό σχολειό η κάποια μουσική σχολή ώστε να μπορέσει να ακολουθήσει το όνειρο της και έτσι το κεφάλαιο τραγούδι έμεινε ξεχασμένο πίσω σαν μια παιδική τρέλα.

Συμμετέχοντας πια μόνο στις χορωδίες του σχολείου και σαν μέλος ποντιακού συγκροτήματος με πολλές εμφανίσεις και συμμετοχές σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και δίνοντας βάση μόνο στις σπουδές της, κατάφερε την εισαγωγή της στα ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας Αθηνών. Όμως δεν ήταν κάτι που της άρεσε κ έτσι παράλληλα ξεκίνησε σπουδές δημοσιογραφίας σε ιδιωτική σχολή. Αλλά ούτε αυτό ήταν κάτι που τη κάλυπτε. Τελικά, η παιδική της τρέλα όπως η ιδία νόμιζε ότι ήταν δεν μπορούσε να καταπιεστεί άλλο κ έτσι συνειδητοποίησε το πραγματικό όνειρο της και ξεκίνησε το τραγούδι.

Με πολλές συνεργασίες στο πλευρό πολύ γνωστών τραγουδιστών όπως ενδεικτικά αναφέρει: Δ.Κοντολάζο, Σ. Γονίδη, Θ. Αδαμαντίδη, Χ. Μενιδιάτη, Θ. Πετρέλη, Σ.Κονιτοπούλου, Ε.Καρουσακη, Χρύσπα και πολλοί άλλοι και σε επιτυχημένα σχήματα με αξιόλογους συναδέλφους σε γνωστά αθηναϊκά στέκια, αλλά και ένα τηλεοπτικό πέρασμα στο τηλεπαιχνίδι «Η εκδίκηση της ξανθιάς» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα στο κανάλι του Mega.

Η Έφη Ιωαννίδου, μετά από δεκατρία χρόνια δουλειάς και εμπειρίας, μας συστήνεται με το πρώτο προσωπικό της τραγούδι «ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑ», το οποίο υπογράφει στιχουργικά η ίδια και μουσικά ο Άκης Δείξιμος!

Κυκλοφορεί από τη Minos – EMI.

Αφήστε το σχόλιό σας