Έφαγε πρόστιμο 500 ευρώ γιατί νάρκωσε την φίλη του για να συνεχίσει να παίζει video games

Της έδωσε υπνωτικό για να κοιμηθεί και να παίζει ανενόχλητος με το φίλο του video games

Είναι γεγονός πως πολλές φορές αν σε παρασύρει το παιχνίδι χάνεις την αίσθηση του χρόνου και αμελείς κάποια πράγματα. Αυτό οδηγεί συχνά σε καυγάδες ιδίως αν αυτό που παραμελείς είναι το άλλο σου μισό. Όμως αυτός ο 23χρονος το παράκανε.

Το περιστατικό έγινε στην Γερμανία. Ήταν Αύγουστος και ο 23 χρονος νεαρός ήταν στο σπίτι με τον κολλητό του και έπαιζε, όταν η τώρα πια πρώην του γύρισε το βράδυ σπίτι από την δουλειά της. Η κοπέλα ήθελε μόνο να ηρεμήσει και να κοιμηθεί χωρίς να ακούει τους ήχους από τους πυροβολισμούς και τη φασαρία από τα games. Έτσι ο νεαρός της έριξε ηρεμιστικό στο τσάι της, το οποίο την ανάγκασε να κοιμηθεί μέχρι το μεσημέρι της επόμενης ημέρας. Να προσθέσουμε σε αυτό πως ο νεαρός εκείνη την περίοδο ο νεαρός έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η νεαρή δεν υπέστη κάτι σοβαρό, αλλά ο δικαστής στο Castrop-Rauxel μια μικρής πόλης στην ανατολική Ruhr της Γερμανίας επέβαλε πρόστιμο στον νεαρό €500 για «εκ προμελέτης σωματικές βλάβες».

Η τοξικολογική ανάλυση σε δείγμα από τα μαλλιά της κοπέλας επιβεβαίωσε ότι όντως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών μια φορά μόνο, αυτή που της έριξε ο φίλος της το υπνωτικό στο τσάι.

Αφήστε το σχόλιό σας