Η Sugar Faktory, το πρώτο και μοναδικό label στην Ελλάδα που εστιάζει στην EDM μουσική πραγματοποιεί το πρώτο της Party στις 15.06.2013 στο χειμερινό DC!

Το line up της βραδιάς αποτελείται από τους HouseTwins, τον Issy και τον Gabriel – μέλη των Slick Beats! Τους παραπάνω καλλιτέχνες τους γνωρίσαμε μέσα από την mainstream dance ελληνική σκηνή αλλά η αγάπη τους για την EDM τους κέρδιζε όλο και περισσότερο. Απόδειξη; Οι τελευταίες EDM κυκλοφορίες από την Sugar Faktory με το “Rockstar” των HouseTwins, το “Cacoa” του Issy και το Our City” του Gabriel Russel.

Warm up της βραδιάς θα κάνει ο George Varveris, ενώ το night session θα γίνει από το Niko (Bobito) Tzemanaki, γνωστό από τα Thriller nights, ενώ την χορογραφία της βραδιάς επιμελούνται οι Candy Crashers, επιφυλάσσοντας στο κοινό πρωτότυπες εκπλήξεις! To Video Projection Mapping είναι σίγουρο οτι θα δώσει ένα πολύ εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα στη βραδιά!

Το Sugar Party αποτελει μια σειρα από events που η Sugar Faktory επιθυμεί να καθιερώσει ως θεσμό για τους λάτρεις της EDM.

Οι χαμηλές τιμές (5 Ευρώ η είσοδος) κάνουν την διασκέδαση πιο προσιτή σε όλους, σ’ ένα Sugar Party που θα σας μείνει αξέχαστο!

Σάββατο 15 Ιουνίου στο χειμερινό Dream City (Ιερά Οδός 30-32).

Αφήστε το σχόλιό σας