Την κοινή δισκογραφική τους έκδοση θα γνωρίσουν στο κοινό η Αναστασία Έδεν και ο Άρης Βλάχος, παρουσία του Μάνου Ελευθερίου.

Η Αναστασία Έδεν και ο συνθέτης Άρης Βλάχος παρουσιάζουν το νέο τους CD από την Cobalt Music, σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου, στη σκηνή του «Ιανού».

«Αυτά Τα Χείλη», μία παρουσίαση CD η οποία θα εξελιχθεί σε live με jazz / modern μουσική διάθεση από ένα trio piano – guitar – saxophone.

Συμμετέχουν οι Αναστασία Έδεν (τραγούδι), Άρης Βλάχος (επιμέλεια προγράμματος & ενορχήστρωση), Μάνος Ελευθερίου (αφήγηση, επιλογή κειμένων, στίχοι), Παναγιώτης  Καψαμπέλης (κιθάρα) και Γιάννης Παπαναστασίου (σαξόφωνο).

Ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις και δημιουργίες που κινούνται στο γνώριμο, ιδιαίτερο ύφος του Άρη Βλάχου και θεματολογία που ακροβατεί ανάμεσα στον έρωτα και το ρεαλισμό. Η Αναστασία Έδεν ερμηνεύει με το γνωστό πάθος της για την αγάπη και την δύναμη που έχει αυτή ενάντια στις αντιξοότητες, μέσα από το λόγο του Μάνου Ελευθερίου.

Ρομαντισμός και καθημερινότητα παντρεύονται σε ένα τραγούδι και μια φωνή, σαν ένα ανέμελο σφύριγμα μιας βόλτας προς το όνειρο.

Την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 21:00, με τη βραδιά να μεταδίδεται ζωντανά και από το «Ianos Radio».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας