Ο Ed Sheeran αποκαλύπτει ότι είχε σχεδόν ηχογραφήσει το remix του «Despacito», πριν πάρει τη θέση του ο Justin Bieber.

Ο… «τυφώνας» του «Despacito» των Louis Fonsi και Daddy Yankee ήταν ήδη μία μεγάλη λάτιν επιτυχία πριν κυκλοφορήσει το remix με την προσθήκη του Justin Bieber.

Ήταν ήδη το πρώτο ισπανόφωνο τραγούδι που είχε αναρριχηθεί έως το Top 10 του Παγκόσμιου Chart του Spotify, το ισπανόφωνο τραγούδι με τις περισσότερες προβολές σε ένα 24ωρο στο Vevo. Αυτή τη στιγμή, το «Despacito» καταγράφει 1,9 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube και κατευθύνεται με ταχύτητα προς τα 2 δισ.

Ωστόσο, το remix παρ’ ολίγον να γίνει πραγματικότητα με τη φωνή του… Ed Sheeran! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Teletica» της Κόστα Ρίκα, ο Βρετανός καλλιτέχνης εκμηστηρεύτηκε ότι σκόπευε να κυκλοφορήσει τραγούδια στα ισπανικά και ότι, μήνες πριν, είχε σχεδόν ηχογραφήσει το «Despacito» και θα το είχε ολοκληρώσει εάν δεν είχε πάρει τη θέση του ο Justin Bieber.

«Εάν πρόκειται να κάνω μουσική στα ισπανικά, θα είναι πιθανώς ένα cover που όλοι γνωρίζουν. Ήθελα να τραγουδήσω το «Despacito» με τους Luis Fonsi και Daddy Yankee, αλλά ο Justin Bieber νίκησε. Το reggaeto είναι ένας καλός ρυθμός, μου αρέσει και ξέρω ότι αρέσει σε όλους.», ανέφερε ο Ed Sheeran.

Φαίνεται ότι ο 26χρονος καλλιτέχνης είχε το ίδιο όραμα με τον Justin Bieber. Πρόσφατα, ο Luis Fonsi αποκάλυψε ότι το remix ήταν ιδέα του Καναδού pop star:

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή η μουσική είναι ένα global hit. Ό,τι έκανε ο Bieber ήταν να πάρει το δρόμο για την αγγλο-σαξονική  αγορά. Τα ξεκίνησε όλα. Περιόδευε στην Κολομβία όταν άκουσε το τραγούδι σε μία μπαλάντα. Είδε την αντίδραση του κόσμου και είπε στον μάνατζέρ του ότι ήθελε να ηχογραφήσει αυτό το τραγούδι.»

Δείτε επίσης: Ο Ed Sheeran διασκευάζει
το «Baby One More Time» της Britney Spears

Ed Sheeran - Britney Spears - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας