Τα σχέδια της Taylor Swift αποκάλυψε ο Ed Sheeran.

Ο Ed Sheeran βρέθηκε σε μία στιγμή αμηχανίας και μαρτύρησε το μυστικό της Taylor Swift, όσο και αν προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό.

Την προηγούμενη Παρασκευή (01/12), οι δύο super stars τραγούδησαν στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία «iHeartRadio Jingle Bell» μαζί με άλλα διάσημα ονόματα (Kesha, Sam Smith, Demi Lovato κ.ά.), όπου άρπαξαν την ευκαιρία να μοιραστούν τη σκηνή και να παρουσιάσουν ζωντανά τη συνεργασία τους.

Πέντε χρόνια μετά το «Everything Has Changed» από το άλμπουμ «Red», η Taylor Swift και ο Ed Sheeran συμμαχούν ξανά, αυτή τη φορά στο ολοκαίνουριο «reputation» που είναι ήδη ο εμπορικότερος δίσκος του έτους.

Το τραγούδι που μας χαρίζουν ονομάζεται «End Game» και συμβάλλει επιπλέον ο Αμερικανός ράπερ Future. Το «End Game» αποτελεί το επόμενο single της Taylor Swift στα ραδιόφωνα και πρέπει να περιμένουμε το video clip που θα το οπτικοποιήσει.

Ο αιφνιδιασμός του Ed Sheeran ήταν εμφανής όταν ερωτήθηκε, στο περιθώριο του «iHeartRadio Jingle Bell», από δημοσιογράφο του «ET» εάν έχει γυριστεί το video. Παρά την προσπάθεια, ο Βρετανός τραγουδιστής… παραδόθηκε: «Δεν ξέρω τι μπορώ να πω… Αλλά υπάρχει μουσικό βίντεο για το τραγούδι», είπε.

Στα μέσα Οκτωβρίου, η Taylor Swift είχε επισκεφθεί το Λονδίνο για να πραγματοποιήσει μία σειρά γυρισμάτων στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας με άγνωστο σκοπό, από τα οποία διέρρευσαν στο διαδίκτυο παρασκηνιακές φωτογραφίες. Όπως φαίνεται, αφορούσαν το video clip του «End Game».

Το «End Game» θα είναι το τρίτο τραγούδι του «reputation» που αποκτά εικόνα, έπειτα από το επικό – σαρωτικό «Look What You Made Me Do» και την κινηματογραφική υπερπαραγωγή επιστημονικής φαντασίας στο «…Ready For It?».

Διαβάστε ακόμα:
Taylor Swift και Ed Sheeran τραγούδησαν μαζί στη σκηνή

Ed Sheeran - Taylor Swift - iHeartRadio Jingle Bell - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας