Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music Γιγάντιο άγαλμα του Ed Sheeran εμφανίστηκε στη Μόσχα

Γιγάντιο άγαλμα του Ed Sheeran εμφανίστηκε στη Μόσχα

-

Δες και αυτά

Πρωτότυπη υποδοχή ετοίμασαν οι Ρώσοι στον Ed Sheeran.

Ένα γιγαντιαίο άγαλμα του Ed Sheeran εμφανίστηκε στη Μόσχα και είναι εντυπωσιακό.

Το άγαλμα, το οποίο απεικονίζει τον τραγουδιστή με τα κόκκινα μαλλιά του και τα τατουάζ του ανεγέρθηκε στο Πάρκο Γκόρκι της Μόσχας ενόψει της συναυλίας του Βρετανού τραγουδιστή – τραγουδοποιού στη ρωσική πρωτεύουσα, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου.

Ενώ είναι μια ακριβής απεικόνιση της μορφής του τραγουδιστή, υπάρχει κάτι που θυμίζει αρκετά τον David Brent, χαρακτήρα του παρωδιακού ντοκιμαντέρ «The Office» στο BBC, σχολιάζει το NME.

Το άγαλμα του Ed Sheeran είναι ξαπλωμένο στη μία πλευρά και στηρίζεται στον έναν αγκώνα. Φοράει ένα t-shirt καλυμμένο με γκράφιτι, κόκκινο σορτς και γυαλιά ηλίου αεροπόρου.

Ed Sheeran - statue - Moscow (2)

Ένας χρήστης του Twitter έγραψε: «Έχω έναν φίλο στη Ρωσία, δεν είμαστε πραγματικά φίλοι, αλλά μου έστειλε ρωσικό τσάι και χαιρετισμούς από την σύζυγό του. Αυτό δεν είναι αυτό που θέλω να ανακοινώσω, είδα ένα πέντε μέτρων άγαλμα του Ed Sheeran σε ένα πάρκο στη Μόσχα. Ουάου».

Ένας άλλος έγραψε: «Σε περίπτωση που ο Ed αισθάνεται μοναξιά στη Ρωσία, κάποιος έκανε το άγαλμα στο μεγαλύτερο πάρκο της Μόσχας».

Η συναυλία του τραγουδιστή στη Ρωσία ακολουθεί την κυκλοφορία του άλμπουμ του «No.6 Collaborations Project» στο οποίο συμμετέχουν οι Justin Bieber, Eminem, Cardi B, Camila Cabello, Travis Scott και πολλοί ακόμα διάσημοι καλλιτέχνες.

 

Αφήστε το σχόλιό σας