Τα συμπαθέστατα γατάκια του Ed Sheeran θέλουν να… κλέψουν λίγη από τη δημοσιότητα του ιδιοκτήτη τους.

Ο Ed Sheeran άνοιξε ένα λογαριασμό στο Instagram για να διηγείται την «καθημερινότητα» των δύο μικρών γάτων του.

Οι Calippo και Dorito έχουν ήδη πάνω από 173.000 ακόλουθους, λίγες ώρες μετά την έναρξη της λειτουργίας του προφίλ στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Τα γατάκια μου έχουν δικό τους λογαριασμό στο Instagram, πόσα έξυπνα είναι… Ακολουθήστε την καθημερινότητά τους στο @thewibbles», γράφει ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός σε μήνυμα που ανάρτησε στο δικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τον 27χρονο καλλιτέχνη ακολουθούν στο Instagram περισσότεροι από 24,5 εκατομμύρια θαυμαστές του.

Ο Ed Sheeran είναι γνωστός για την αγάπη του στις γάτες. Τον Ιούνιο έγιναν στο «Lady Dinah», ένα λονδρέζικο «καφέ για γάτους», τα αποκαλυπτήρια ενός κέρινου αγάλματος του τραγουδιστή, που φιλοτεχνήθηκε από το διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Madame Tussauds.

Για την ίδια αγάπη φημίζεται και η φίλη του Ed Sheeran, η Taylor Swift και εξίσου διάσημες με εκείνη είναι οι δικές της γάτες, η Olivia και η Meredith.

Μέχρι τώρα, το νέο προφίλ που δημιούργησε ο Βρετανός καλλιτέχνης έχει μόνο έξι φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν τα γατάκια σε διάφορες στιγμές τους.

Και άλλες διασημότητες έχουν ανοίξει λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα ζώα συντροφιάς τους, όπως έχει κάνει η Lady Gaga, της οποίας η σκυλίτσα, η Miss Asia, ακολουθείται από περισσότερους από 243.000 θαυμαστές στο Instagram.

View this post on Instagram

Muma’s gal

A post shared by Calippo & Dorito (@thewibbles) on

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

Αφήστε το σχόλιό σας