Μία απρόσμενη εκτέλεση στη διάσημη επιτυχία της Britney Spears, «Baby One More Time», πραγματοποίησε ο Ed Sheeran.

Ο Ed Sheeran τραγούδησε ζωντανά ένα τραγούδι – έκπληξη!

Εάν πιστεύετε ότι πρέπει και θέλετε η νέα γενιά καλλιτεχνών που πρωταγωνιστεί στο διεθνές προσκήνιο να αναγνωρίζει τα μεγάλα ονόματα της pop, τότε να σας πληροφορήσουμε ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής συγκαταλέγεται στα άτομα εκείνα που δε θα σας απογοητεύσουν.

Έχοντας κατακτήσει δεκάδες charts σε ολόκληρο τον πλανήτη με τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του «÷» (Divide), τα smash hits «Shape Of You», «Castle On The Hill» και με το «Galway Girl» να ακολουθεί, ο Ed Sheeran μας προσφέρει την ερμηνεία του στο «Baby One More Time» της Britney Spears.

Η απρόσμενη εκτέλεση ηχογραφήθηκε στο στούντιο του Spotify στη Νέα Υόρκη και από την Τετάρτη 7 Ιουνίου διατίθεται επίσημα στους χρήστες της πλατφόρμας ως μέρος των «Spotify Singles».

Η εκδοχή του Ed Sheeran στο διάσημο τραγούδι από το ομότιτλο άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας που κυκλοφόρησε το 1998 είναι λιτή, με τη συνοδεία μόνο μίας κιθάρας και της φωνής, δίνοντάς του αναμφίβολα νέο πρόσωπο.

Στο παρελθόν, ο 26χρονος Βρετανός είχε τραγουδήσει το «Baby One More Time» κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής, πιο ανεπίσημα. Ο Ed Sheeran δείχνει πραγματικά ενδιαφέρον για τη δουλειά της Britney Spears, έχοντας δηλώσει πριν από τρία χρόνια:

«Έχει (η Britney Spears) πολλές συνεχόμενες επιτυχίες εδώ και καιρό. Δε θα έγραφα κάτι σαν το «Work Bitch» γι’ αυτήν. Θα ήταν κάτι περισσότερο σαν το «Everytime». Είμαι θαυμαστής. Στην πραγματικότητα έχω το δικό της «Greatest Hits» και το ακούω ενώ μαγειρεύω.»

Δείτε επίσης:
O Ed Sheeran σε μία απολαυστική εμφάνιση στο «Carpool Karaoke»

Ed Sheeran - James Corden - Carpool Karaoke (2017) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας