«Ενδιαφέρον» χαρακτηρίζει ο Ed Sheeran το τραγούδι που θα δημιουργούσε μαζί με τον Drake, στην περίπτωση που θα συνυπήρχαν μουσικά.

Ο Ed Sheeran θέλει να αντλήσει έμπνευση από τον Drake για το επόμενο δισκογραφικό εγχείρημά του και υποστηρίζει πως είναι «αναπόφευκτο» να συνεργαστεί μαζί του.

Ο Βρετανός αστέρας είχε αναφέρει πριν λίγους μήνες ότι το επόμενο άλμπουμ του δε θα κινηθεί σε pop ρυθμούς. Την ίδια άποψη για την ίδια άποψη επανέλαβε και στη συνέντευξη που έδωσε στο «Entertainment Weekly».

Ο διάδοχος του βραβευμένου με Grammy δίσκου «÷» (Divide) δε θα έχει σχέση με όσα μας έχει συνηθίσει ο Ed Sheeran.

«Δε νομίζω ότι θα υπάρχει ακουστική κιθάρα, το οποίο για έναν acoustic τραγουδιστή – τραγουδοποιό είναι διαφορετικό. Αλλά δεν είναι ένα άλμπουμ, ένα mixtape ή κάτι τέτοιο, είναι μόνο μία συλλογή τραγουδιών που απλά θα κυκλοφορήσουν.»

Ο Ed Sheeran θέλει να δημιουργήσει μία ομαλή μετάβαση για την επόμενη, επίσημη δισκογραφική δουλειά του, ακολουθώντας τα βήματα του Drake με το «More Life», το οποίο μεσολάβησε του «Views» και του «Scorpion».

«Εάν θα κυκλοφορήσω ένα άλμπουμ στη συνέχεια, ο κόσμος θα το συγκρίνει με το “Divide” και θα θέλει να είναι μεγαλύτερο και να πουλήσει περισσότερο», εξήγησε ο 27χρονος καλλιτέχνης.

«Κατά κάποιον τρόπο το έμαθα εξετάζοντας πώς το έκανε ο Drake. Ο Drake έβγαλε αυτά τα άλμπουμ που είναι τεράστια, αλλά εν τω μεταξύ συνέχισε με projects. Όσο μεγάλο κι αν είναι το project, δεν έχει πραγματικά σημασία, επειδή δεν είναι άλμπουμ, εάν αυτό βγάζει νόημα», περιέγραψε ο Ed Sheeran.

«Απλά καθαρίζει την ατμόσφαιρα για το επόμενο άλμπουμ.»

Ο Ed Sheeran δεν έχει εμπνευστεί μόνο από τη στρατηγική του Drake, αλλά ελπίζει να συνεργαστεί με τον Καναδό ράπερ, προβλέποντας ότι θα δημιουργούσαν «ένα ενδιαφέρον τραγούδι».

«Νιώθω ότι κάποια στιγμή ότι εγώ και ο Drake πρέπει να κάνουμε κάτι», τόνισε. «Νιώθω σαν είναι αναπόφευκτο… Τον έχω συναντήσει μόνο μερικές φορές. Δεν ξέρω καν αν είναι πιθανό να συμβεί. Θα ήθελα να πιστεύω ότι έχει την ίδια νοοτροπία με εμένα», κατέληξε ο Ed Sheeran.

 

Αφήστε το σχόλιό σας