Ούτε να πληκτρολογήσει δεν έχει τη δυνατότητα ο Ed Sheeran, πόσο μάλλον να παίξει μουσική, αφού έχει τραυματιστεί και στα δύο χέρια.

Ο Ed Sheeran ακυρώνει το ασιατικό σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας του, ύστερα από το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Ο Βρετανός τραγουδιστής υπέστη ένα ατύχημα με το ποδήλατο πριν από λίγες ημέρες και εμφανίστηκε πρόσφατα με το ένα χέρι στο γύψο και το άλλο επίσης τραυματισμένο.

Στο Instagram, ο Ed Sheeran μοιράστηκε την κατάστασή του και έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στους οπαδούς του: «Μία επίσκεψη στους γιατρούς μου επιβεβαίωσε κατάγματα στο δεξί καρπό μου και τον αριστερό αγκώνα που δεν θα με επιτρέψουν να παίξω ζωντανά στο άμεσο μέλλον», έγραψε.

Δυστυχώς, οι επικείμενες συναυλίες του σε Τάιπεϊ, Οσάκα, Σεούλ, Τόκιο και Χονγκ Κονγκ δε θα πραγματοποιηθούν, όπως ήταν προγραμματισμένo.

«Περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί η αποκατάσταση πριν αποφασίσω για τις μεθεπόμενες συναυλίες», πρόσθεσε ο Ed Sheeran ή μάλλον οι συνεργάτες του. Ο ίδιος δεν είναι σε θέση να πληκτρολογήσει, αφού έχει και τα δύο χέρια χτυπημένα και δεμένα.

Οι συναυλίες που ματαιώνονται θα λάμβαναν χώρα στα εδάφη της Ασίας από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου, ενώ αβέβαιο το μέλλον των εμφανίσεών του στις υπόλοιπες ασιατικές χώρες που είναι ενταγμένες στην περιοδεία του.

Ο 26χρονος τραγουδιστής οδηγούσε το ποδήλατό του στους δρόμους του Λονδίνου, την προηγούμενη εβδομάδα, όταν τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο.

Με τη σύγκρουση, ο Ed Sheeran έπεσε στο έδαφος και έσπασε το χέρι του.

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο ο Ed Sheeran,
τον χτύπησε αυτοκίνητο ενώ έκανε βόλτα με το ποδήλατο

Ed Sheeran - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας