Μια απίστευτα συγκινητική μαρτυρία

Οι Eagles of Death Metal μίλησαν για πρώτη φορά για το τι συνέβη στο Bataclan στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου, όταν μια ομάδα ένοπλων εισέβαλε στο χώρο κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους σκοτώνοντας περισσότερους από ενενήντα άτομα και τραυματίζοντας πολλούς.

Η συνέντευξη δόθηκε στη δημοσιότητα από το Vice. Τα μέλη του συγκροτήματος μιλάνε γα τις φοβερές στιγμές και έδωσαν έμφαση στις πράξεις ηρωισμού των fan, πολλοί από τους οποίους βοήθησαν τους ίδιους και φίλους τους.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης, οι ιδρυτές τους συγκροτήματος Jesse Hughes και ο Josh Homme (ο τελευταίος δεν ήταν παρών κατά την Bataclan) εξήγησαν πως έδωσαν της συνέντευξη μόνο για να πουν την ιστορία εκείνων που δεν τα κατάφεραν. «Αν υπήρξαν τόσα πολλά θύματα είναι επειδή πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να αφήσουν τους φίλους τους. Πολλοί έκαναν την ασπίδα», είπε ο Jesse.

Η ομάδα εξέφρασε επίσης την έντονη επιθυμία να αντιδράσει, και ο Jesse είπε ότι ανυπομονεί «να επιστρέψω στο Παρίσι, για να παίξει. Θέλω να είμαι ο πρώτος που θα παίξει όταν ανοίξει και πάλι το Bataclan. Ήμουν εκεί όταν έπεσε σιωπή. Οι φίλοι μας ήρθαν για να ακούσουν rock’n’roll και πέθαναν. Θέλω να πάω εκεί και να ζήσω ».

Μια απίστευτα συγκινητική μαρτυρία.

Αφήστε το σχόλιό σας