Δυσκολίες για τον Kanye West.

Ο μελλοντικός  σύζυγος της Kim Kardashian ( ο γάμος θα γίνει στις 24 Μάη ! ) , καταδικάστηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες σε  δύο έτη με αναστολή και σε 250 ώρες κοινωφελούς εργασίας μετά την τις επιθέσεις του εναντίον του φωτογράφου Daniel Ramos έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούλιο .

Ο Kanye West,  που είναι έτοιμος να επιστρέψει στη σκηνή με τα κινηματογραφικά σχέδια , συμπεριλαμβανομένου του ντοκιμαντέρ της περιοδείας του για το «Yeezus«,  δήλωσε αθώος, αλλά συμφώνησε να εκτίσει την ποινή τους δύο χρόνια αναστολής, 250 ώρες κοινωνικής εργασίας και 24 συνεδρίες  θεραπείας για να θεραπεύσει τις διαταραχές και τη διαχείριση του θυμού του.

Ο Kanye δικάστηκε  για επίθεση και ξυλοδαρμό στον φωτογράφο Daniel Ramos τον περασμένο Ιούλιο στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Πάντως για τον Kayne, δεν πήγε και τόσο άσχημα αφού κινδύνευε μέχρι και 6 μήνες  φυλάκιση και βαριά πρόστιμα.  Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ο  ράπερ  έχει  νομικά προβλήματα , αφού είχε δικαστεί για το  ίδιο αδίκημα και το 2008. Αναρωτιόμαστε αν αυτή τη φορά ο Kanye θα μάθει το μάθημα του;

Αφήστε το σχόλιό σας