Το «In My Mind» επέστρεψε για να κάνει ξανά επιτυχία.

Ο Λιθουανός DJ και παραγωγός Dynoro συνεργάζεται με τον Ιταλό DJ και παραγωγό Gigi D’Agostino στο «In My Mind», το οποίο έχει κάνει είσοδο στο chart των «Top Hot Dance / Electronic Songs» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το «In My Mind» είναι ένα dance anthem που κυριάρχησε σε όλα τα καλοκαιρινά πάρτι και φεστιβάλ, ξεπέρασε ονόματα όπως οι Calvin Harris, Drake και Travis Scott και έπιασε την κορυφή στο ελληνικό Spotify, φτάνοντας στο Νο1 της κατηγορίας viral.

O αινιγματικός παραγωγός Dynoro δίνει την δική του έκδοση στο all time classic τραγούδι που έγινε διάσημο μέσω της επίσημης ταινίας του «Tomorrowland After 2012».

Η πρωτότυπη εκδοχή του «In Μy Mind» δημιουργήθηκε το 2012 από τον Αυστραλό DJ και παραγωγό της house μουσικής Ivan Gough και το δίδυμο των Feenixpawl. Τη φωνή του είχε δώσει ο indie pop μουσικός Georgi Kay.

Το «In My Mind» κέρδισε τεράστια δημοτικότητα όταν ο Axwell έκανε ένα remix του που συμπεριλήφθηκε το 2012 στο άλμπουμ των Sweedish House Mafia, των οποίων ο Axwell αποτελεί μέλος μαζί με τους Steve Angello και Sebastian Ingrosso.

Το 2013, ήταν υποψήφιο για το βραβείο Grammy του «Καλύτερου Ρεμίξ», στη μη – κλασική κατηγορία.

Ωστόσο, κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το «In My Mind» θα γινόταν ξανά τεράστια εμπορική επιτυχία, έξι χρόνια αργότερα.

Αφήστε το σχόλιό σας