«Σε αγαπώ», μας λέει στα ελληνικά η Dua Lipa.

Η Dua Lipa έδειξε την αγάπη της στους θαυμαστές της ανά τον κόσμο, προσπαθώντας να πει το «σ’ αγαπώ» στις γλώσσες τους, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η αμερικανική έκδοση του περιοδικού «L’Officiel» κάλεσε τη νεαρή τραγουδίστρια να πάρει μέρος σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι που μοίρασε απέραντη αγάπη και σκόρπισε απλόχερα το γέλιο.

«Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα προσπαθήσω να πω “σ’ αγαπώ” σε όσες περισσότερες γλώσσες είναι δυνατό», εξηγεί η 22χρονη pop star που ανεβάζει αδιάκοπα τις μετοχές της στο μουσικό «χρηματιστήριο».

Στην αρχή, η Dua Lipa λέει το «σ’ αγαπώ» στη μητρική γλώσσα της, τα αλβανικά, αφού έχει γεννηθεί στο Λονδίνο από Αλβανούς γονείς οι οποίοι είχαν εγκαταλείψει την Πρίστινα του Κοσόβου τη δεκαετία του 1990.

Εάν δεν το γνωρίζατε, σε αυτό το βίντεο θα δείτε ότι το μικρό όνομα της τραγουδίστριας προέρχεται από τη φράση «σ’ αγαπώ» (unë të dua) στα αλβανικά.

Περισσότερο από όλες τις γλώσσες στις οποίες επιχείρησε να πει το «σ’ αγαπώ», γλωσσοδέτης για την εκκολαπτόμενη αστέρα ήταν τα ρωσικά παρά η Μανδαρινική διάλεκτος των κινέζικων ή τα ιαπωνικά.

Γέλια προκλήθηκαν όταν η Dua Lipa κλήθηκε να πει το «σ’ αγαπώ» σε πλασματικές γλώσσες όπως τα Ντοθράκι από την τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones» ή τη γλώσσα του «Groot» από την κινηματογραφική ταινία «Guardians of the Galaxy».

Όταν ήρθε η ώρα των ελληνικών (στο 0:40), η ταλαντούχα τραγουδίστρια δε δυσκολεύτηκε καθόλου: «Σε αγαπώ», είπε με μεγάλη άνεση.

Η γιορτή των ερωτευμένων επιφύλασσε ένα μεγάλο δώρο και για την ίδια την Dua Lipa, καθώς το viral μουσικό βίντεο για το smash hit «New Rules» έσπασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου προβολών στο YouTube.

Συν τοις άλλοις, πρόκειται για τη νεαρότερη σε ηλικία τραγουδίστρια που πετυχαίνει αυτό το ορόσημο.

Η Dua Lipa σπάει τα κοντέρ με το «New Rules»

Dua Lipa - New Rules (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας