Ποιο είναι το «κλειδί» που συνετέλεσε καθοριστικά για να ευδοκιμήσουν οι κόποι της Dua Lipa;

Η Dua Lipa αναφέρει ότι το Λονδίνο έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της.

Η 22χρονη τραγουδίστρια, που έχει αναδειχθεί σε μία από τις πιο δημοφιλείς pop star του κόσμου κατά το τελευταίο έτος, παραδέχεται ότι η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου είχε καταλυτική επίδραση στην άνοδό της στην πρώτη γραμμή της μουσικής βιομηχανίας.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Λονδίνο από Κοσοβάρους – Αλβανούς γονείς, το 1995», εξηγεί. «Ο πατέρας μου ήταν μουσικός και η μουσική έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου», προσθέτει.

Η οικογένεια της Dua Lipa επέστρεψε στο Κόσοβο όταν ήταν ακόμα μικρή. Σύντομα άρχισε να γίνεται έντονη η επιθυμία της να γυρίσει στο Λονδίνο, όπου σχεδίαζε να βάλει σε εφαρμογή τα σχέδια προκειμένου να κυνηγήσει τα όνειρά της.

«Στην ηλικία των 11, η οικογένειά μου και εγώ μετακομίσαμε στην Πρίστινα στο Κόσοβο και υποθέτω ότι όταν ζούσα εκεί, είδα πραγματικά ότι μου άρεσε να τραγουδάω και πόσο ήθελα να είμαι σε ένα μέρος όπου όλα συμβαίνουν πραγματικά, το οποίο για εμένα ήταν το Λονδίνο», δηλώνει στη «Le Parisien».

«Ήθελα να επιστρέψω πίσω στη δραματική σχολή στο Λονδίνο.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ «Είμαι υπερήφανη που είμαι Αλβανίδα», δηλώνει η Dua Lipa

Εν τω μεταξύ, η Dua Lipa αποκάλυψε πρόσφατα ότι το δεύτερο άλμπουμ της θα είναι επηρεασμένο από την εμπειρία της «συναισθηματικής χειραγώγησης», αφού όπως πληροφορεί, θα υπάρχουν πολλά τραγούδια για τις ερωτικές απογοητεύσεις.

«Θα είναι ένα pop άλμπουμ με το οποίο θα μπορείς να χορέψεις, αλλά πολλά από τα τραγούδια είναι λυπητερά», λέει. «Είναι κάπως χάλια ότι αυτό το πράγμα ενεργοποιεί τη δημιουργικότητά μου, αλλά τα ευτυχισμένα πράγματα δε φαίνεται να το κάνουν.»

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας