Η Dua Lipa ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη φαντασμαγορική τελετή απονομής των φετινών BRIT Awards.

Είναι μία θριαμβευτική εβδομάδα για την Dua Lipa.

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, η ανερχόμενη αστέρας σημείωσε τις δύο πρώτες νίκες της στα BRIT Awards 2018, τα οποία διεξήχθησαν στο «The O2 Arena» του Λονδίνου και ήταν ένας από τους δύο μεγάλους νικητές μαζί με τον Stormzy.

Η νεαρή τραγουδίστρια συνδύασε την περίσταση ανεβάζοντας τις (πολυάριθμες) φίλες της στη σκηνή των βραβείων για να παρουσιάσουν το smash hit «New Rules», φέρνοντας τροπική αίσθηση στο Λονδίνο.

Νέον φώτα, απαλά χρώματα, συγχρονισμένες χορογραφίες και δεκάδες χορεύτριες πλημμύρισαν το τοπίο, με το νέο φαινόμενο της pop να επιβεβαιώνει τους λόγους για τους οποίους έχει θέσει «νέους κανόνες» -όπως τραγουδά- στη μουσική βιομηχανία.

Η Dua Lipa διατήρησε την αισθητική που παραπέμπει στη δεκαετία του 1990 από το video clip για το «New Rules» που έχει σπάσει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου προβολών στο YouTube, με την 22χρονη να είναι η νεαρότερη ηλικιακά τραγουδίστρια που σημειώνει αυτό το νούμερο.

Η Dua Lipa μετρούσε πέντε υποψηφιότητες πριν τη διεξαγωγή των BRIT Awards 2018, τις περισσότερες από κάθε άλλο άτομο για φέτος, αλλά και τις περισσότερες που έχει αποσπάσει ποτέ γυναίκα καλλιτέχνης στα 38 χρόνια ιστορίας της διοργάνωσης.

Η Βρετανική Φωνογραφική Βιομηχανία απένειμε στην Dua Lipa το βραβείο για την καλύτερη «Βρετανίδα Γυναίκα Καλλιτέχνη» και για το «Βρετανικό Breakthrough Act».

Όπως ανέφερε από το βήμα, η νίκη της είναι αφιερωμένη στις «γυναίκες που κατακτούν τον κόσμο», ευχαριστώντας τις γυναίκες που της παρείχαν έμπνευση.

Την παραμονή των BRIT Awards 2018, η Dua Lipa βρέθηκε στο στούντιο του «BBC Radio 1» και ένωσε δυνάμεις με τις Charli XCX, Zara Larsson, MØ και Alma για μία εκτέλεση του «IDGAF» που ήταν αμιγώς γυναικεία υπόθεση.

Η Dua Lipa αφιέρωσε τη νίκη στα BRIT Awards
στις «γυναίκες που κατακτούν τον κόσμο»

Dua Lipa - BRIT Awards 2018 - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας