Ο πόνος ήταν αφόρητος για να καταφέρει η Dua Lipa να συνεχίσει ανεμπόδιστα τη συναυλία της.

Η Dua Lipa έβαλε τα κλάματα όταν αναγκάστηκε να σταματήσει την εμφάνισή της στο «Fillmore Auditorium» του Ντένβερ στις Ηνωμένες Πολιτείες, λίγα λεπτά αφότου ανέβηκε στη σκηνή, εξαιτίας του αφόρητου πόνου από μία μόλυνση στο αυτί.

Έχοντας προλάβει να τραγουδήσει μόνο τρία τραγούδια, η 22χρονη τραγουδίστρια ενημέρωσε το κοινό ότι έπρεπε να διακόψει οριστικά τη συναυλία της.

«Προσπάθησα αληθινά να πιεστώ για αυτό το show. Ήθελα να σας δώσω ένα πραγματικά καλό show», ανέφερε η Dua Lipa καθώς η φωνή της άρχισε να λυγίζει.

«Νιώθω τόσο άσχημα που σας απογοητεύω, Επειδή δεν μπορώ να το κάνω αυτό σωματικά και δεν είναι το είδος του show που θα ήθελα να σας προσφέρω. Έτσι, λυπάμαι τόσο, τόσο, τόσο πολύ, αλλά δεν πρόκειται να συνεχίσω απόψε. Θα επιστρέψω», είπε.

Μετά τη ματαίωση της συναυλίας, η Dua Lipa ζήτησε ξανά συγγνώμη από τους θαυμαστές της μέσω ενός μηνύματος που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, εξηγώντας ότι η μόλυνση που είχε υποστεί στο αυτί ήταν πολύ σοβαρότερη από ό,τι νόμιζε.

«Είχα μία μόλυνση στο αυτί τις τελευταίες ημέρες. Νόμιζα ότι θα ήμουν σε θέση να αντεπεξέλθω, αλλά ήταν αρκετά επώδυνη και με συμβούλεψαν ότι εάν συνέχιζα θα μπορούσα να προκαλέσω μόνιμη βλάβη στο αυτί μου», περιέγραψε.

«Νιώθω τόσο άσχημα που σας απογοήτευσα παιδιά», τόνισε για άλλη μία φορά.

«Ήθελα να τα καταφέρω για εσάς», υποστήριξε και πρόσθεσε ότι προσπαθεί να προγραμματίσει σε νέα ημερομηνία τη συγκεκριμένη εμφάνιση που ολοκληρώθηκε απροσδόκητα από τα πρώτα λεπτά.

 

Αφήστε το σχόλιό σας