Η Dua Lipa θα συμπράξει δισκογραφικά με τις BLACKPINK, ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα της K-pop μουσικής σκηνής.

Δύο ημέρες πριν κυκλοφορήσει η Dua Lipa τη συνεργασία της με τους Silk City (το νέο σχήμα του Mark Ronson και του Diplo) στο «Electricity», ανακοινώνει άλλη μία μουσική συνάντηση.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια έκανε γνωστό ότι αναμένεται να ενώσει δυνάμεις με το τετραμελές, γυναικείο K-pop συγκρότημα των BLACKPINK, το οποίο προέρχεται από το Νότια Κορέα και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία μέσα σε δύο μόλις χρόνια πορείας.

Η Dua Lipa αποκάλυψε ότι η έκπληξη που ετοίμαζε είναι η deluxe έκδοση του πρώτου ολοκληρωμένου δίσκου της, που έφερε ως τίτλο το όνομά της και κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2017, έχοντας γίνει πλατινένιο στο Ηνωμένο Βασίλειο και χρυσό στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το άλμπουμ θα επανακυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου 2018 από τη Warner Bros. Records και εκτός από τις ήδη γνωστές επιτυχίες «New Rules», «IDGAF», «Be The One», «Blow Your Mind (Mwah)» κ.ά., θα περιέχει επιπλέον τρία ολοκαίνουργια τραγούδια.

Ανάμεσά τους είναι η σύμπραξη της Dua Lipa με τις BLACKPINK σε ένα τραγούδι που ονομάζεται «Kiss And Make Up». Τα δύο υπόλοιπα νέα τραγούδια τιτλοφορούνται «Want To» και «Running».

Ο δίσκος θα είναι διπλός και θα περιλαμβάνει επίσης την επιτυχία «One Kiss» σε συνεργασία με τον Calvin Harris, τη συνύπαρξη με τους Silk City στο «Electricity» και μία ζωντανή ηχογράφηση του smash hit «New Rules».

 

Αφήστε το σχόλιό σας