Θα είναι η Dua Lipa η επόμενη μούσα του Calvin Harris;

Ο ένας είναι ο πιο επιτυχημένος DJ – παραγωγός επί σειρά ετών και η άλλη μία είναι εκκολαπτόμενη superstar με διεθνή επιτυχία. Όπως φαίνεται, ο Calvin Harris και η Dua Lipa θα συνεργαστούν σε ένα τραγούδι που είναι εγγυημένο ότι θα γίνει αιτία για ντελίριο.

Ο 34χρονος Σκωτσέζος, κατά κόσμον Adam Richard Wiles, προμηνύει με αινιγματικό τρόπο την αναπάντεχη συνεργασία με τη Βρετανίδα τραγουδίστρια.

Ένας γραμμωτού κώδικα (κοινώς barcode) που κοινοποίησε στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλεί το κοινό να κινητοποιηθεί και να λύσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από τη δημοσίευση.

Όταν κάποιος σαρώσει τον κωδικό, το αποτέλεσμα που εμφανίζεται είναι η φράση «Calvin Harris & Dua Lipa, One Kiss», όπως μπορείτε να ελέγξετε και να διαπιστώσετε μόνοι.

barcode - Calvin Harris - Dua Lipa - One Kiss

Εάν πράγματι πρόκειται να συνεργαστούν οι δύο καλλιτέχνες, πότε θα κυκλοφορήσει το τραγούδι τους, που κατά τα φαινόμενο θα έχει τον τίτλο «One Kiss»; Πολύ σύντομα, πιθανόν.

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου, ο Calvin Harris πληροφόρησε μέσω του Instagram ότι ένα remix με τη Halsey αναμένεται να κυκλοφορήσει «σε περίπου μία εβδομάδα» και ότι θα ακολουθήσει «ένα νέο single σε περίπου δύο εβδομάδες».

Έπειτα από τη σαρωτική επιτυχία του «New Rules», με το viral μουσικό βίντεο που έσπασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου προβολών στο YouTube, η Dua Lipa έχει αρχίσει τις διεργασίες για το δεύτερο προσωπικό δίσκο της.

Η ενδεχόμενη συνάντηση με τον Calvin Harris θα είναι μία εξαιρετική αρχή για το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα της 22χρονης τραγουδίστριας.

Τα ρεπορτάζ για μία πιθανή συνύπαρξη των δύο Βρετανών έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους πριν ένα χρόνο, όταν η Dua Lipa φέρεται να πήρε το αεροπλάνο και να μετέβη στο Λος Άντζελες για να συναντήσει τον Calvin Harris.

Αφήστε το σχόλιό σας