Στάθης Δρογώσης και Μυρτώ Βασιλείου κάνουν «Ρομάντζα» στο «Σταυρό του Νότου»

-

Με τα πιο ρομαντικά τραγούδια εξοπλίζουν τις κοινές εμφανίσεις τους ο Στάθης Δρογώσης και η Μυρτώ Βασιλείου.

Ο Στάθης Δρογώσης και η Μυρτώ Βασιλείου σε μία «Ρομάντζα» επί σκηνής. Συμμετέχει ο Κώστας Τσίρκας.

Από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου, στο Club του «Σταυρού του Νότου» ξεκινάμε μια βόλτα. Μια από τις νυχτερινές βόλτες με παρέες που τραγουδούν.

Άλλοτε καντάδες στην «παληά» Αθήνα, άλλοτε σε υπόγειες μουσικές σκηνές στα Εξάρχεια, άλλοτε με κοκτέιλ σε πλαστικό ποτήρι και bluetooth ηχείο στην Αγία Παρασκευή. Ελαφρύ τραγούδι, pop, ρεμπέτικο, indie, Πλάκα, Εξάρχεια, Πειραιάς, η Αθήνα του μεσοπολέμου, η Αθήνα της κρίσης. Πάντα όμως η ίδια διαδικασία: Νυχτερινές παρέες που τραγουδούν.

Κάθε Πέμπτη του Νοεμβρίου, στο Club του «Σταυρού του Νότου» όλες αυτές οι παρέες συναντιούνται μέσα από τα πιο ρομαντικά τους τραγούδια. Το «Βιαστικό Πουλί του Νότου» του Στάθη Δρογώση συναντά το «Μαζί Το Χειμώνα» της Μυρτώς Βασιλείου και του Κώστα Τσίρκα, και σας καλούν στη νυχτερινή τους βόλτα, σα μια παρέα έξω απ’ το χρόνο, στη δική τους Ρομάντζα.

*Ρομάντζα (η): ευχάριστη νυχτερινή βόλτα, με ρομαντική διάθεση· ρεμβασμός

Συμμετέχουν οι μουσικοί: ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος στις ενορχηστρώσεις και στο πιάνο, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης στο μπάσο και φωνητικά, ο Θάνος Μιχαηλίδης στα τύμπανα, ο Κώστας Μιχαλός στις κιθάρες και ο Δημήτρης Στασινός στις κιθάρες και στα φωνητικά.

 

Αφήστε το σχόλιό σας