Ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης, ο Etostone, χτυπάει ξανά κι αυτή τη φορά σε βάζει σε σκέψεις με ένα σούπερ instrumental single!

Να σας πω την αλήθεια, παρακολουθώ χρόνια την δουλειά του, πριν το «For Eternity» και το «Together», ακόμα όταν έγραφε μουσική για άλλους καλλιτέχνες. Βέβαια μετά τα δύο πρώτα πιο εμπορικά του single έγινε πιο γνωστός στο κοινό για το ταλέντο του, αλλά και για την αισθητική του στα video clips του. Ήταν κάτι καινούργιο. Τα τελευταία δύο από αυτά μάλιστα, τα σκηνοθετεί αυτός, τα εντιτάρει αλλά δημιουργεί και το 3d animation.

Τώρα όμως, θα μιλήσουμε για το νέο του single που τιτλοφορείται Dreams Alive. Μόνο από τον τίτλο έρχονται διάφορες σκέψεις στο μυαλό σου. Τελικά τι είναι ένα όνειρο; Γιατί κάνουμε όνειρα αφού δεν υλοποιούνται και μας τα στερούν; Πραγματοποιούνται κάποτε;

Παρακάτω θα παρακολουθήσετε το video clip που είναι αφιερωμένο σε όλους όσους αυτοκτόνησαν τα περασμένα χρόνια στην Ελλάδα της κρίσης. Η μουσική σε κάνει να αναρωτιέσαι και να βλέπεις τη ζωή διαφορετικά. Η μουσική, NAI, μπορεί να τα αλλάξει όλα.

P.S: Μετά από μερικές ώρες κι αφότου βγήκε στον αέρα το «Dreams Alive», ο Etostone είχε πρόταση να συμμετάσχει στο φεστιβάλ Wasabi της Ιαπωνίας!

Αφήστε το σχόλιό σας