Οι Δραμαμίνη φαντάστηκαν και «έντυσαν» την «Αγάπη» με μία φωτεινή εικόνα.

Το αγαπημένο συγκρότημα Δραμαμίνη επιστρέφει με ένα ολόφρεσκο και φωτεινό video clip για το νέο single «Αγάπη».

Το άλμπουμ «Μαρς» μας προτείνει ένα νέο και δυναμικό ήχο, τον ήχο της εποχής του. Με στίχο άλλοτε ποιητικό και άλλοτε του δρόμου, με συνθέσεις που συνδυάζουν και εναλλάσσονται από το ροκ στην ποπ και με μία παραγωγή που ξεχωρίζει, οι Δραμαμίνη φτιάχνουν ένα πολύχρωμο και σύγχρονο αποτέλεσμα.

Τη μουσική, τους στίχους, την επιμέλεια παραγωγής και το artwork υπογράφουν ο Γιάννης και ο Χάρης Μιχαηλίδης, ενώ τις ενορχηστρώσεις επιμελήθηκε όλη η μπάντα.

Ο δίσκος περιέχει 14 τραγούδια στα οποία συμπεριλαμβάνονται όλα τα singles που κυκλοφόρησε το συγκρότημα την τελευταία περίοδο όπως ο «Κομήτης του Χάλεϋ» (νικητήριο τραγούδι στον διαγωνισμό του Jumping Fish) καθώς και τα «Όσο Γυρίζει η Γη» και «Όταν Δίπλα Μου Δεν Ήταν Κανείς» που αγαπήθηκαν από κοινό και ραδιόφωνα.

Τα μέλη της μπάντας πήραν για άλλη μία φορά το ρόλο του σκηνοθέτη και οπτικοποίησαν το τελευταίο τους single «Αγάπη», το οποίο ήδη έχει μπει στις καρδιές μας.

Ξεχωριστό στιγμιότυπο του βίντεο είναι η εκρηκτική χορογραφία της Lizzie Σπαχή παρέα με μια εξαιρετική ομάδα χορευτών και ηθοποιών. Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκαν ο Γιάννης και ο Χάρης Μιχαηλίδης με την πολύτιμη βοήθεια του Στέφανου Δανιηλίδη.

Το single «Αγάπη» και το άλμπουμ «Μαρς» κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας